Home Stiri Ce i-a făcut propriei neveste interlopul care a bătut un medic și...

Ce i-a făcut propriei neveste interlopul care a bătut un medic și a înjunghiat un taximetrist! Detalii exclusive despre proxenetul care a îngrozit România

128
0
loading...

Interlopul gălăţean Cristi Ionel Ali, zis „Cristi Spaidăr”, care a îngrozit România, după ce a atacat un doctor și a spintecat un taximetrist, i-a pregătit un loc în celulă propriei neveste.

loading...
loading...
  • Interlopul care a atacat un medic și a înjunghiat un taximetrist i-a copt-o propriei neveste
  • „Spaidăr” și-a băgat nevasta într-un dosar de crimă organizată

Aflat în pușcărie, după ce a fost condamnat la aproape șapte ani de pușcărie, fiindcă a încercat să ucidă un taximetrist, interlopul a fost trimis, recent, în judecată, și pentru constituirea unui grup infracțional organizat. Și, ca orice interlop român care se respectă, el nu putea să o lase în libertate pe concubina sa, așa că băgat-o și pe ea în hârtii, ca să vadă și ea cum este la mititica.În februarie 2019, „Cristi Spaidăr” a făcut scandal într-un cabinet medical şi a lovit cu sălbăticie un medic ce refuzase să îl primească în sala de consultaţii. Fiindcă nu i s-a întâmplat nimic și a văzut că poți comite orice și să rămâi liber, în luna septembrie a aceluiași an „Cristi Spaidăr” a spintecat un taximetrist.

După ce l-a înjunghiat pe taximetrist, Cristi Ali a fost arestat preventiv, rămânând după gratii până în prezent. Mai mult, în timp ce era judecat pentru faptele menţionate, individul s-a mai ales cu un alt mandat de arestare pe numele lui, solicitat de procurorii DIICOT, în dosarul de proxenetism.

sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/ce-ia-facut-propriei-neveste-interlopul-care-a-batut-un-medic-si-a-injunghiat-un-taximetrist-detalii-exclusive-despre-proxenetul-care-a-ingrozit-romania-253200.html


loading...
loading...