Acasă Stiri Ce declară Dumitru Dragomir, după condamnările din „Dosarul Transferurilor”

Ce declară Dumitru Dragomir, după condamnările din „Dosarul Transferurilor”

862
0

Dumitru Dragomir a fost întrebat despre decizia de luni a Curţii de Apel Bucureşti în Dosarul Transferurilor de jucători în străinătate.

RECLAMĂ

În urma sentinţei CAB, mai mulţi oameni din fotbalul românesc, printre care Ioan şi Victor Becali, Gică Popescu, Mihai Stoica şi George Copos au primit condamnări.

În ceea ce priveşte decizia Curţii de Apel Bucureşti, care a decis, luni, pedepse cu închisoare pentru Ioan Becali, Victor Becali, George Copos, Mihai Stoica, Jean Pădureanu, Cristi Borcea, Gigi Neţoiu şi Gheorghe Popescu în Dosarul Transferurilor, Dumitru Dragomir a afirmat că nu doreşte să comenteze înainte de o hotărâre definitivă şi irevocabilă a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

„Eu nu am avut ce să le reproşez multor oameni de acolo care au ţinut fotbalul în viaţă prin banii aduşi în ţară. Nu este o problemă care este terminată ca să putem discuta”, a declarat Dragomir.

sursa: atac

RECLAMĂ
Articolul precedentPlângere la DIICOT împotriva lui Arpad Paszkany şi Sorin Apostu pentru mită, înşelăciune şi spălare de bani
Articolul următorBăsescu: Antonescu a avut o contribuţie mare la punerea sub semnul întrebării a statului de drept