Acasă Stiri Caz șocant! Preot beat la înmormântarea unui bebeluș. Părinții au chemat poliția...

Caz șocant! Preot beat la înmormântarea unui bebeluș. Părinții au chemat poliția de urgență: „Îngerașul doarme, așa dormeam și eu…”

270
0

Într-un moment de mare tristețe și vulnerabilitate, părinții care își plângeau copilul pierdut au fost supuși unei experiențe cu totul ieșite din comun la înmormântarea micuțului lor. Un preot, desemnat să conducă ceremonia, a fost găsit într-o stare de beție la cimitir, incapabil să-și îndeplinească rolul într-un mod adecvat.

RECLAMĂ
  • Un preot a mers beat la înmormântarea unui bebeluș
  • Părinții au alertat autoritățile

Un preot a mers beat la înmormântarea unui bebeluș

Părintele Czesław K., parohul bisericii Sfânta Maria Magdalena din Gargrzerze, lângă Lębork, care a fost desemnat să conducă slujba de înmormântare, a mers beat la evenimentul trist.

În dimineața zilei de luni, 13 noiembrie, la cimitirul din Nowa Wieś Lęborska, Voievodatul Pomerania, preotul Czesław K. a șocat familia îndurerată, fiind incapabil să vorbească coerent și să se mențină pe picioare. Slujba de înmormântare, care trebuia să înceapă la ora 11:00, a fost întârziată, iar preotul a fost adus la poarta cimitirului cu mașina unui enoriaș, deoarece rămăsese fără permis de conducere din cauza unui episod anterior de conducere sub influența alcoolului.

„A venit beat la înmormântare. Abia reușea să articuleze cuvintele și cu greu se putea ține pe picioare”, a povestit mătușa băiețelului decedat.

Echipa de intervenție a poliției din Lębork a ajuns la fața locului și a efectuat un test etilotest asupra preotului în vârstă de 60 de ani, obținând un rezultat alarmant de 1,63 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„Îngerașul doarme, așa dormeam și eu…”, le-ar fi spus preotul părinților.

Preotul a mai fost implicat în astfel de incidente

Aceasta nu este prima dată când părintele Czesław K. este implicat în astfel de incidente, existând informații despre prezența sa în stare de ebrietate la alte ceremonii religioase, inclusiv botezuri.

„Luni, 13 noiembrie, înainte de prânz, am fost sesizați că un preot oficia o slujbă de înmormântare în comuna Nowa Wieś Lęborska și ar putea fi în stare de ebrietate. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, i-au făcut preotului testul etilotest și s-a dovedit că avea în organism alcool”, a declarat Marta Szałkowska, de la poliția din Lębork.

Enoriașii locali au confirmat că preotul are o istorie îndelungată de probleme legate de consumul de alcool și au exprimat indignare la adresa faptului că acesta continuă să oficieze slujbe religioase.

Într-un episod de neînchipuit, durerea unei familii din apropierea orașului polonez Lębork, care deja trecea prin pierderea tragică a propriului copil, a fost adâncită de un eveniment șocant la înmormântarea micuțului.

sursa:https://spynews.ro/actualitate/stiri-internationale/caz-socant-preot-beat-la-inmormantarea-unui-bebelus-parintii-au-chemat-politia-de-urgenta-ingerasul-doarme-asa-dormeam-si-eu-foto-321175.html

RECLAMĂ
Articolul precedentBanc: „Ești cea mai frumoasă de pe planetă”. Gluma care te va face să râzi fără oprire
Articolul următorSaveta Bogdan face dezvăluiri inedite despre viața ei amoroasă! Cum este răsfățată artista de iubitul avocat, la vârsta de 77 de ani?: „Îmi aduce brațe de trandafiri”