Home Stiri Caz incredibil în judeţul Iaşi! Un bărbat s-a întors acasă şi a...

Caz incredibil în judeţul Iaşi! Un bărbat s-a întors acasă şi a aflat că mama lui îl înmormântase de câteva zile

223
0
loading...

Situaţie stranie în judeţul Iaşi. Un bărbat de 51 de ani s-a întors acasă, la o săptămână după ce mama lui credea că l-a înmormântat.Viaţa familiei respective a fost dată complet peste cap în momentul în care bărbatul a fost dat dispărut. După mai bine de o lună, într-un râu a fost găsit un cadavru, iar mama lui l-a recunoscut ca fiind fiul ei şi i-a pregătit înmormântarea, conform ZiaruldeIaşi.

loading...
loading...

Gabriel Luca locuiește împreună cu mama lui, în comuna Costuleni, Iaşi. În luna octombrie, acesta a plecat de acasă pentru că își găsise un job într-o altă localitate, dar nu a anunţat pe nimeni ce decizie a luat.

După câteva zile, îngrijorată că nu îşi putea găsi fiul, femeia s-a dus la Poliţie şi l-a dat dispărut. Trupul neînsufleţit al unui bărbat a fost găsit în râu după 45 de zile, iar femeia a crezut că e vorba despre fiul ei.

Pe data de 25 octombrie a fost înregistrată dispariţia. La începutul lunii decembrie a fost găsit corpul lui în râul Jijia. Pe data de 6 decembrie a fost declarat decesul, după ce fratele mortului şi nepoata au fost chemaţi la morgă pentru a identificat cadavrul. Hainele păreau că sunt identice, semăna şi un pic la faţă, chiar dacă era un pic umflat. De fapt, nu l-au văzut foarte mult deoarece era pus într-un sac, probabil că stătuse mult în apă”, a declarat mama bărbatului pentru sursa citată.

„Pe data de 10 decembrie l-am înmormântat, iar vineri (18 decembrie) m-am trezit cu el la poartă. A început să mă doară inima. I-am spus: Măi, dar eu te-am îngropat pe tine! Iar el mi-a răspuns: Ehe, bine că ai avut bani… Vă daţi seama?”, a mai spus femeia.

Odată întors acasă şi aflând ce s-a întâmplat, bărbatul a început să facă demersuri pentru anularea certificatului de deces. Autorităţile sunt nevoite acum să stabilească adevărata identitate a bărbatului îngropat.

loading...
loading...