Acasă Stiri Canibalul care a îngrozit România a fost dat în judecată după ce...

Canibalul care a îngrozit România a fost dat în judecată după ce a fost eliberat din închisoare EXCLUSIV

804
0

Anesti Elefteriadis a comis o crimă oribilă n 1992, fiind condamnat la închisoare pe viață. Apoi, după 27 de ani la pușcărie, a fost eliberat pe baza recursului compensatoriu

RECLAMĂ

Anesti Elefteriadis a fost cel mai detestat om din România anului 1992. Profesorul inginer din Galați, de origine greacă, a fost autorul unei crime inimaginabile. El și-a inviat acasă o colegă, pe care a lovit-o pînă la leșin. Apoi a violat-o, după care a sugrumat-o, până când aceasta a murit.

Canibalul din Galați
Anesti Elefteriadis s-a stabilit la Constanța după ce a ieșit din pușcărie

Elefteriadis a tranșatt apoi cadavrul în mai multe bucăți, cu satârul și un cuțit de bucătărie. Carnea a fost pusă în pachete, unele fiind depoziate în frigiderul său, altele fiind aruncate la gunoi, în mai multe locuri din Galați. În bucătărie, Elefteriadis a gătit bucățile de carne din cadavrul victimei. El a declarat că a făcut tocănițe și fripturi la cuptor.

Canibalul a declarat că a avut o criză de nebunie

“Am avut o criză de nebunie, am auzit o voce care mi-a zis să o violez și să o omor. Prima data i-am mâncat sânii”, a declarat Elefteriadis polițiștilor. El a fost condamnat la închisoare pe viață. Cu toate acestea, el a fost eliberat în 2019, după 27 de ani de pușcărie, pe baza legii recursului compensatoriu. În prezent, Elefteriadis locuiește în Constanța, a dezvăluit impact.ro, unde este maseur independent.

La puțin timp după ce a fost eliberat, Elefteriadis a fost dat în judecată. Numele său apare ca  pârât, alături de alte două persoane, într-un dosar înregistrat la Judcecătoria Constanța pe 20 noiembrie 2019. Obiectul dosarului este partaj judiciar, ceea ce înseamnă că reclamanții din proces partajarea bunurilor asupra cărora părțile au un drept de proprietate comună. Primul termen al procesului a fost pe 31 iulie 2020, când a fost amânat pentru 9 octombrie.

Sursa: kanald.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentMedicul Adrian Marinescu a anunţat când va lua sfârşit pandemia de COVID. Care este procentul de imunizare necesar
Articolul următorCâţi bani ar putea primi de la stat părinţii nevoiţi să stea acasă cu cei mici