Acasă Stiri Când și de ce ar fi ucis-o Gheorghe Dincă pe Luiza Melencu....

Când și de ce ar fi ucis-o Gheorghe Dincă pe Luiza Melencu. Confesiune cutremurătoare a avocatului

1577
0

Avocatul lui Gheorghe Dincă rupe tăcerea și povestește, pas cu pas, tot ce le-a descris criminalul din Caracal anchetatorilor.

RECLAMĂ

Potrivit acestuia, Gheorghe Dincă a făcut, din nou confesiuni contradictorii. După ce inițial a spus că a ținut-o captivă pe Luiza Melencu timp de aproximativ două luni, cele mai recente declarații ale avocatului schimbă acest lucru.

Luiza ar fi fost ucisă, asemănătător Alexandrei, la scurt timp după răpire. Mai mult, Dincă ar fi aplicat o lovitură fatală în momentul în care fata ar fi încercat să fugă.

„Luiza a vrut să plece și atunci, spune el, a lovit-o, ea s-a lovit cu capul de ciment și ea a decedat. Nu vorbim de zile sau de săptămâni, vorbim de un timp foarte scurt. Da, (n.r. Luiza a fost ucisă la scurt timp după ce a fost răpită)”, a declarat Claudiu Lasconschi, avocatul lui Gheorghe Dincă, la RomâniaTV.

Sursa: Spynews

RECLAMĂ
Articolul precedentPsiholog criminalist, despre casa groazei din Caracal: „Trebuie demontată cărămidă cu cărămidă. Nu este exclus să găsească şi alte urme materiale”
Articolul următorMarcel Toader, cunoscut pentru apariţiile TV, a fost și unul dintre cei mai buni rugbiști români din istorie