Acasă Stiri Bombă în politica românească. Vezi cum se răzbună Dan Diaconescu pe romi

Bombă în politica românească. Vezi cum se răzbună Dan Diaconescu pe romi

1249
0
Președintele Partidului Poporului-Dan Diaconescu, PPDD, Dan Diaconescu, se pare că este un individ răzbunător, care nu scapă nici o ocazie de a le arăta pisica celor care nu sunt de aceeași parte a baricadei cu el.

Astfel, pentru că romii din colegiul în care Diaconescu se luptă cu premierul Victor Ponta pentru un loc în Parlament au anunţat că vor vota cu liderul PSD, şeful OTV s-a răzbunat groaznic pe aceştia, scoţându-le emisiunea ”Carava Romilor” de pe postul pe care-l păstoreşte.

RECLAMĂ

”După mai bine de opt ani, emisiunea noastră săptămânală, ”Caravana Romilor”, a fost scoasă de pe postul pe care Diaconescu îl patronează, OTV. Cu toate că nu a existat lună să nu-i achităm spaţiul de emisie, Diaconescu din răzbunare că romii din colegiul în care candidează nu-l susţin la alegeri, a hotărât ca începând cu duminica trecută să ne dea afară de post. A făcut un rău nu numai etniei noastre, care, prin emisiunea noastră avea acces la informaţie, ci şi lui, întrucât dacă se mai bucura de simpatia unor romi din zonă, acum a pierdut şi acest sâmbure de speranţă de al învinge pe Ponta. Este regretabil că un om care se vrea deputat în Parlamentul României nu înţelege nici măcar cât un copil că politica nu este Elodia şi nici sacii cu hârtii plimbaţi cu duba pentru a păcăli românii”, a declarat pentru Libertatea Nicolae Păun.

sursa: Libertatea.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentSofia Vicoveanca nu-şi explică supărarea surorii sale: „Pe toţi fraţii mei i-am crescut, numai sân nu le-am dat”
Articolul următorULTIMA ORĂ: O veste foarte proastă pentru România venită în urmă cu puţin timp de la Bruxelles