Acasă CoronaVirus Bătrâni suspecți de COVID-19, ignorați timp de 14 ore de cadrele medicale...

Bătrâni suspecți de COVID-19, ignorați timp de 14 ore de cadrele medicale la Spitalul Județean Neamț: ”Parcă suntem niște câini în fața cuștii” 

460
0

Este de necrezut ce se întâmplă cu bătrânii suspecți de COVID-19 la Spitalul Județean Neamț! Cadrele medicale i-au lăsat afară, în frig și i-au ignorat timp de 14 ore, pe motiv că nu mai existau locuri pentru ei! Bătrânii au fost ținuți pe scaune ore în șir!

RECLAMĂ
  • Bătrâni suspecți de COVID-19, ignorați timp de 14 ore de cadrele medicale la Spitalul Județean Neamț!
  • Oamenii se plâng că nu-i bagă nimeni în seamă!
  • Bătrânii, ținuți pe scaune ore în șir!

Noul coronavirus continuă să facă ravagii la noi în țară. Mai mulți bătrâni suspecți de COVID-19 au fost lăsați afară de cadrele medicale, în frig și ignorați timp de 14 ore, pe motiv că nu mai existau locuri pentru ei! Bătrânii au fost ținuți pe scaune ore în șir și nimănui nu i-a păsat de starea lor sau mai ales, de vârsta pe care o au.

Bătrâni suspecți de COVID-19, ignorați timp de 14 ore de cadrele medicale la Spitalul Județean Neamț

Pentru un bătrân care aștepta de la ora 10:30 nu mai conta nimic. Își dorea doar să intre în cort și să fie băgat în seamă de medici. Bărbatul, în vârstă de 70 de ani, era învelit cu o pătură și aștepta pe un scaun, afară, lângă cortul din curtea spitalului.

”Am venit la 10:30 dimineața, nu contează asta, contează să intru. Am stat numai aici pe scaun, nu m-au primit înăuntru pentru că era ocupat. Au spus că locul meu este aici”, a spus un bărbat care așteptade 14 ore, potrivit TVNeamț.

Un alt pacient, mult mai în vârstă, a povestit că așteaptă de ore bune și nimeni nu-i dă măcar un pahar de apă. Cât despre mâncare, nici nu se mai pune vorba! Cadrele medicale l-au lăsat afară, în frig, la fel ca pe restul și i-au spus că o se ocupe de el atunci când se vor elibera mai multe locuri.

„Au zis să aștept până se fac locuri la spital, până când se eliberează, nu mi-au dat nimic. M-au dat afară din cort, au cazat pe alții. Sunt suspect de COVID, am venit cu salvarea de la Roman”, a zis el.

Pacient: ”Parcă suntem niște câini în fața cuștii”

Un bătrân, îmbrăcat foarte gros și cu perfuzii, stătea tot afară pe scaun, susținând că este tratat ca un câine de medicii spitalului. ”Nu sunt locuri și pentru asta trebuie să stăm afară pe un scaun. Parcă suntem niște câini în fața cuștii. Personalul a fost drăguț, a explicat că nu este vina lor”, a spus bărbatul.

video:

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Ftvmneamt.ro%2Fvideos%2F337807280826261%2F&show_text=0&width=560

Sursa: spynews.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentNoua declarație pe propria răspundere pentru cei care se întorc în România! Restricții noi pe aeroportul Otopeni
Articolul următorLPF anunţă când putem avea VAR în fotbalul românesc, „în cel mai optimist scenariu”