Acasă Stiri Bătaie în ziua alegerilor: Candidatul PNL Slatina, Mario De Mezzo, a lovit...

Bătaie în ziua alegerilor: Candidatul PNL Slatina, Mario De Mezzo, a lovit un consilier local PSD

245
0

Candidatul PNL la Primăria Slatina, Mario De Mezzo, şi-a pierdut cumpătul, duminică, şi a lovit reprezentantul unui alt partid politic, potrivit reporter24.ro.

RECLAMĂ

Duminică, la ora 22:00, în direct la Antena 3 CNN şi pe antena3.ro veţi afla primii care sunt rezultatele alegerilor europarlamentare şi locale 2024 și datele singurului EXIT-POLL din România realizat de Curs-Avangarde.

Incidentul a avut loc în una din secţiile de votare de la Colegiul Naţional „Radu Greceanu”.

Cel care a fost lovit de Mario De Mezzo, în ziua alegerilor locale din 9 iunie 2024, este consilierul local PSD Emil Popa.

În urma incidentului care a avut loc, victima a fost transportată la spital.

Mario De Mezzo s-a remarcat, înainte şi în timpul campaniei electorale, prin atacurile violente la contracandidaţi şi nu numai.

„La data de 9 iunie 2024, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina au fost sesizați de către Spitalul Județean de Urgență Slatina, cu privire la faptul că o persoană s-a prezentat la unitatea spitalicească și acuză că ar fi fost agresată fizic.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului pentru stabilirea situației de fapt, urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun”, informează, duminică, Poliţia Slatina.

sursa:https://www.antena3.ro/alegeri-locale-2024/bataie-alegeri-candidat-pnl-slatina-mario-de-mezzo-lovit-consilier-local-psd-712020.html?utm_campaign=Socialflow&utm_medium=Social&utm_source=Facebook+Antena+3&fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR33pKydw-Gkf463EJ9qCu3Ua3Q6KnCFgmJDfMPp5p3YADwHSEfh6i1TcRk_aem_Ado8fooCzXGrMCxFv4VJNSE3ZaOxgfIaX06u9tOxshP2x4nJFmsZAu6MI_YU6mShXWyp3eoTCUxr5XwVBCA2i50c

RECLAMĂ
Articolul precedentGeorge Simion: „Am votat pentru viitor, am votat schimbarea”
Articolul următorMAI anunță că propaganda electorală e interzisă pe Facebook. Drulă face scandal