Home Stiri Bătaie în club: Tânără pipăită și bărbați luați la pumni!

Bătaie în club: Tânără pipăită și bărbați luați la pumni!

280
0
loading...

Și-a ieșit din minți după ce alți indivizi i-au pipăit iubita!

loading...
loading...

Mai mulți bărbați sărit la bătaie, sâmbătă seara,  într-un club exclusivist din Iași după ce iubita unuia dintre ei a susținut că a fost pipăită de niște necunoscuți.

Tânără a mers imediat la masa unde se aflau partenerul său și grupul de prieteni, mărturisind prin ce a trecut, scrie adevarul.ro. Altercația a început imediat între mai mulți bărbați din două grupuri diferite, fiind agresați fizic și alți oameni din club.Scandalagii au început să arunce cu scaune și alte obiecte care le veneau la mână, iscându-se un scandal monstru în tot clubul.

Poliția a sosit la fața locului pentru cercetări, preluând și camerele de supraveghere video pentru a-i identifica pe bătăuși.
„În cadrul cercetărilor au fost ridicate şi vizionate imagini de pe camerele de luat vederi, au fost identificaţi şi audiaţi martori, precum şi persoanele care ar fi fost implicate în conflict.   În cauză a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice. Până în prezent niciuna dintre persoane nu a depus plângere penală.   În baza probatoriului administrat în cauză, doi dintre barbatii bănuiţi de comiterea faptei au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore, fiind introduşi în Arestul IPJ Iaşi”, informează Poliția Iași.
Cercetările sunt continuate în acest sens. Mai mult, alți doi scandalagii au fost reţinuţi, câteva ore mai târziu, de către poliţişti, se mai arată în sursa citată.

sursa:https://3minute.net/bataie-club-iasi/

loading...
loading...