Acasă Stiri Bărbatul din Centru Vechi, luptător MMA, care a bătut o fată de...

Bărbatul din Centru Vechi, luptător MMA, care a bătut o fată de 26 de ani până a băgat-o în comă, a fost reținut. Atacatorul și-a recunoscut fapta

488
0

Au apărut noi detalii în cazul bărbatului din Centru Vechi, luptător MMA, care a bătut o fată în vârstă de 26 de ani până a băgat-o în comă. Acesta a fost reținut, în urmă cu puțin timp, de oamenii legii. De asemenea, el și-a recunoscut fapta în fața polițiștilor. Iată ce se va întâmpla cu acesta acum!De curând, o femeie în vârstă de 26 de ani a avut parte de trauma vieții sale, în urma unui incident șocant care a avut loc în Centrul Vechi.

RECLAMĂ

Potrivit anchetei încă în desfășurare, aceasta a fost bătută fără milă de un bărbat. În urmă unui apel de urgență, femeia a fost găsită în stare gravă, cadrele medicale luptând din răsputeri pentru a o salva, în urma rănilor violente de care a avut parte.

În urma incidentului c are a avut loc în Capitală, principalul suspect în cazul victimei din Centrul Vechi al Bucureștiului, un luptător de MMA, a fost reţinut pentru tentativă la omor. La audieri, acesta a recunoscut că a bătut-o cu pumnii, de frică, spune el, că să nu-l tâlhărească doi bărbaţi.

Atacatorul din Centru Vechi, luptător MMA, care a băgat în comă o tânără de 26 de ani, a fost reținut

De asemenea, oamenii legii au aflat despre femeia pe care a băgat-o în spital că aceasta este prostituată și cunoscută consumatoare de droguri.

Pe numele ei, Larisa urmează să împlinească în luna martie 2024 vârsta de 27 de ani, însă acum se află în stare foarte gravă la spital, intubată şi în comă indusă. Se mai știe despre tânără că are trei copii, doi lăsaţi prin străinătate şi unul care se afla cu ea, la familia din România.

De cealaltă parte, despre bărbatul care a băgat-o în comă se știe că se numește Petru Ceban. În față polițiștilor el a recunoscut că a desfigurat-o în bătaie și a recunsocut că era clientul acesteia.

A lovit-o pe victimă în repetate rânduri, în special în zona capului, folosind corpuri dure, cu o intensitate deosebit de mare. (…) Acționând în modul arătat mai sus, autorul a acceptat posibilitatea suprimării vieții victimei, rezultat care nu s-a produs datorită hazardului și îngrijirilor medicale de specialitate”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul București.

Cine este tânăra agresată în Centrul Vechi

Totodată, despre Larisa s-a mai aflat că practica prostituţia, asta pentru a avea bani de droguri. Larisa e dependentă de droguri.

În cele din urmă, atacatorul în vârstă de 24 de an, a fost prins astăzi de poliţişti şi reţinut pentru tentativă la omor.

sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/barbatul-din-centru-vechi-luptator-mma-care-a-batut-o-fata-de-26-de-ani-pana-a-bagato-in-coma-a-fost-retinut-atacatorul-sia-recunoscut-fapta-329639.html

RECLAMĂ
Articolul precedent„Bombardierul” care a lovit cu bolidul un polițist are antecedente / Are experiență în instanță
Articolul următorInspectorii Antifraudă de la ANAF vor avea dreptul să poarte arme în timpul controalelor. „Militarizarea”, permisă pentru „siguranţa activităţii”