Acasă Stiri Băiețel de 7 ani, îngropat de viu de părinți, pentru că nu...

Băiețel de 7 ani, îngropat de viu de părinți, pentru că nu a știut să recite din Bible

4559
0
Adam Levine of Maroon 5 performs during the Pepsi Super Bowl LIII Halftime Show at Mercedes-Benz Stadium on February 3, 2019 in Atlanta, Georgia. Photo by Lionel Hahn/ABACAPRESS.COM

Un băiat de numai șapte ani a murit, după ce ar fi fost îngropat de viu de proprii părinți, într-un sicriu de zăpadă. Motivul: nu a reușit să recite un paragraf din Biblie.

RECLAMĂ

Ethan Hauschultz ar fi fost îngropat în „propriul sicriu micuț de zăpadă”, în timp ce se afla în custodia gardienilor săi legali, Timothy și Tina Hauschultz. Cei doi sunt acuzați că îl supuneau pe Ethan unor tratamente greu de imaginat, printre care și ținerea în brațe a unei buturugi de 20 kg, timp de două ore, în fiecare zi.

De obicei, aceste tratamente erau pedepse aplicate după ce băiatul nu reușea să recite versete din Biblie, potrivit Mirror.

Mai mult, la torturi ar fi participat și fiul de 15 ani al cuplului. Se spune că adolescentul l-ar fi lovit pe Ethan de cel puțin 100 de ori sau că s-ar fi așezat pe capul lui, în timp ce băiatul era întins cu fața în jos, într-o baltă.

Rapoartele medico-legale au dezvăluit că Ethan a murit în aprilie, anul trecut, din cauza hipotermiei și a loviturilor puternice la cap, abdomen și piept.

Fiul cuplului este acuzat de omor prin imprudență, în timp ce Timothy Hauschultz este acuzat de crimă.

Sursa: Spynews

RECLAMĂ
Articolul precedentTu găseşti pisica din imagine? TESTUL peste care nu a trecut nimeni!
Articolul următorÎn Satu Mare, o mamă și-a scos la vânzare copilul, pentru că n-are bani să-l crească