Home Uncategorized Bahmu l-a făcut pe iubit să uite de fosta soţie!

Bahmu l-a făcut pe iubit să uite de fosta soţie!

582
0
loading...

Jumătate de an a aşteptat un semn de la Silviu Prigoană, dar fără să-l primească. Exact atunci când Adriana Bahmuţeanu s-a afişat alături de noua sa cucerire, milionarul a vrut-o înapoi.

loading...

În aceste zile, vedeta are de luat o decizie grea: să revină la Prigoană sau să rămână cu iubitul ei, pe care l-a vindecat sufleteşte după divorţul de fosta lui soţie.
Adriana Bahmuţeanu (38 de ani) încă nu ştie încotro o va lua viaţa ei sentimentală.

Va rămâne vedeta cu noul ei iubit, Mihai (32 de ani), sau se va întoarce la Silviu Prigoană (50 de ani)? Surse din preajma vedetei spun că Adriana este rezervată în ceea ce priveşte viitorul alături de fostul său soţ.

Pe de-o parte, deşi este tatăl copiilor săi, ea se teme că odată ce se va întoarce împreună cu cei doi copii la vila milionarului, acesta îi va căuta din nou nod în papură şi vor reîncepe discuţiile în contradictoriu care au determinat-o ca vara trecută să plece de acasă.

Iat-o pe Ana,fosta soţie a lui Mihai

Pe de altă parte, deşi relaţia cu tânărul ei iubit promite, nimeni nu poate şti cum vor evolua lucrurile între ea şi Mihai, pe care l-a cunoscut în urmă cu doar o lună. Cu toate acestea, tânărul afacerist pare că o iubeşte şi îi oferă acea tandreţe despre care vedeta spune că i-ar fi lipsit în ultimii ani.

De altfel, şi Adriana a avut un rol important în viaţa mai tânărului său iubit. Divorţat de un an şi afectat de această despărţire, Mihai a regăsit în Adriana liniştea interioară şi dragostea pe care le căuta. Astfel, Ana, femeia care i-a fost soţie cinci ani, a devenit istorie, iar locul acesteia în inima lui Mihai a fost luat de Adriana. Tânărul a recunoscut, într-un interviu pentru Click!, că îl leagă de Adriana sentimente puternice, dar nici Silviu Prigoană nu se lasă mai prejos, mărturisind, la rândul lui, că încă o iubeşte pe fosta sa soţie şi că o vrea înapoi.

Are doi copii cu Prigoană

Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană sunt campioni la despărţiri şi împăcări. Cei doi au bifat recent al patrulea divorţ. Ei au împreună doi copii, pe Maximus (5 ani) şi Eduard (2 ani), care au rămas în grija mamei după despărţire. Omul de afaceri a dat semne clare că-i vrea pe toţi înapoi. Ca un prim semn că este dispus s-o recâştige, vineri, Prigoană i-a făcut cadou Adrianei o Toyota RAV 4 de 25.000 de euro.

Milionarul ştia dorinţa acesteia de a conduce o maşină mai bună, în condiţiile în care de când s-au despărţit a mers cu o Dacia Duster, pe care o folosea şi ca să-şi ducă băieţii la grădiniţă. Mai mult, cei doi soţi au avut, tot vineri, şi o întâlnire la notariat, unde ar fi semnat nişte acte care să reglementeze stabilitatea financiară a celor doi copii pe care-i au împreună, atunci când aceştia vor ajunge la majorat. sursa: click.ro

loading...