Home Monden Avem rezultatul autopsiei! De ce a murit în realitate Costin Mărculescu. Document...

Avem rezultatul autopsiei! De ce a murit în realitate Costin Mărculescu. Document exclusiv

8198
0
loading...

UPDATE: În documentul obținut exclusiv de Spynews.ro, se poate vedea că afecțiunea care a provocat moartea directă este „insuficiență cardio-respiratoriu acută”, respectiv infarctul. Ca boli care au dus la provocarea acestuia, sunt menționate miocardofibroza și ateroscleroza aorto-coronariană.

loading...
loading...
  • Autopsia lui Costin Mărculescu indică un infarct.
  • Urmează să se afle și rezultatele toxicologice.

Costin Mărculescu a murit în urma unui infarct, au concluzionat medicii legiști. Informația a fost oferită de rudele actorului, după ce a fost efectuată autopsia acestuia.

Rudele lui Costin Mărculescu au confirmat, pentru RomâniaTV, că autopsia actorului indică faptul că acesta a murit în urma unui infarct.

Urmează să fie făcute publice și rezultatele testelor toxicologice, cele care vor determina dacă actorul a consumat alcool sau substanțe interzise sau dacă a luat anumite medicamente înainte de a muri.

Fosta iubită a actorului crede că a fost ucis de un cocktail toxic

Cristina, fosta iubită a lui Costin Mărculescu, a declarat că actorul avea anumite probleme cu băutura și că lua medicamente pentru atacuri de panică și depresie. Totodată, a dezvăluit că avea un obicei de a amesteca alcoolul cu medicația și că acest lucru ar putea fi și ceea ce i-a pus capac.

„Nu consuma foarte des alcool, dar consuma. Și lua medicamente pentru atacuri de panică. Probabil o fi consumat un pic de alcool și în combinație cu un medicament sau un atac de panică, i s-a făcut rău și a făcut infarct”, a spus femeia.

Sursa: spynews.ro

loading...
loading...