Acasă Stiri Au apărut primele mioare bune de tăiat. Piaţa behăie de miei

Au apărut primele mioare bune de tăiat. Piaţa behăie de miei

672
0
Ciobanii şi-au scos mieii la vânzare. Cum paştele bate la uşă, cei care cresc oi au ieşit cu marfa în piaţa din Brestei. Kilogramul de miel se vinde cu 13- 14 lei kg, uşor negociabil.

Craiovenii are au trecut astăzi prin piaţa din Brestei au putut să vadă primii miei scoşi la vânzare. Vânzările nu au mers aşa cum se aşrteptau ciobanii, puţini fiind cei care s-au oprit să arunce câte un ochi peste mieii scoşi la mezat. Unii au fost însă mai norocoşi, reuşind să vândă şi 10 miei. “Kilogramul de miel este de 13 lei  uşor negociabil. Din păcate însă oamenii nu vin să cumpere, ei mai mult stau şi se uită.De tăiat nu ne lasă să îi tăiem, aşa că suntem nevoişi să îi dăm mai ieftin”, a spusl dintre ciobanii prezenţi astăzi în singura piaţă din raş autorizată să comercializeze miei.

RECLAMĂ

“Piaţa din Brestei este singura care comercializează miei. Piaţa va fi deschisă până marţi”, a declarat directorul SC Pieţe şi Târguri SRL Craiova, Cătălin Resceanu. Negustorii se aşteaptă ca vânzările să crească în perioada următoare. Sursa: micapi.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentVă asteptăm să sărbătorim pe 1 şi 2 Mai zilele comunei Brădeşti, să petrecem impreună cu joc şi cu voie bună!
Articolul următorProgram “Zilele Mihai Viteazul”, Craiova