Acasă Stiri Angajaţii Primăriei Caracal, verificaţi săptămânal cu aparatul etilotest

Angajaţii Primăriei Caracal, verificaţi săptămânal cu aparatul etilotest

994
0

Angajaţii Primăriei Caracal sunt verificaţi săptămânal cu aparatul etilotest. Această măsură a fost implementată de primarul Eduard Ciocăzanu, care o califică drept „o chestie mai neortodoxă”, dar necesară în condiţiile în care în trecut doi salariaţi au fost concediaţi după ce au venit băuţi la serviciu.

RECLAMĂ

Angajaţii sunt verificaţi cu aparatul etilotest o dată pe săptămână, fiind ales aleatoriu un grup de zece persoane.

Am făcut o chestie mai neortodoxă: am achiziţionat un etilotest care să poată să ne spună dacă salariaţii noştri sunt sau nu sub influenţa băuturilor alcoolice, mai ales că marea parte a dumnealor au muncă de teren„, a declarat primarul Eduard Ciocăzanu.

El a precizat că a luat această decizie după ce, în trecut, doi angajaţi au fost prinşi băuţi la serviciu, fiind concediaţi.

De asemenea, primarul a implementat un program de monitorizare a sistemului informatic, pentru a identifica angajaţii care accesează reţelele de socializare în timpul programului de lucru.

Citeşte şi Scene erotice pe bani, transmise în direct din sediul unei primării

Am achiziţionat un program de monitorizare a sistemului informatic, astfel încât toţi salariaţii din primărie să lucreze pentru cetăţeni, să nu mai intre nici pe Facebook, nici pe Messenger, pe niciun program care nu are tangenţă cu lucrările propriu-zise ale Primăriei Caracal„, a mai spus primarul.

La Primăria Caracal lucrează 150 de persoane, majoritatea angajaţilor spunând că măsurile luate de primar sunt binevenite.

Nu mă deranjează deloc. Este o idee bună, cât suntem la program, trebuie să muncim. Cu atât mai mult, nu se cade să fim băuţi când vorbim cu cetăţenii sau facem orice altceva„, a declarat o angajată a primăriei.

Primarul spune că salariaţii care vor încălca aceste reguli vor fi sancţionaţi. Astfel, cei care sunt prinşi băuţi vor fi concediaţi, iar cei care accesează reţele de socializare, penalizaţi. sursa: rtv.net

RECLAMĂ
Articolul precedentTIR cu televizoare răsturnat pe DN 7, în Vâlcea. Încărcătura a fost păzită de MASCAŢI
Articolul următorMihăileştii vând stadionul „Extensiv“ cu 6 milioane de euro