Acasă Stiri Andrei Năstase: „Pentru tatăl meu TRATAMENTUL ESTE DIFERIT. Azi putea fi acasă…”

Andrei Năstase: „Pentru tatăl meu TRATAMENTUL ESTE DIFERIT. Azi putea fi acasă…”

741
0

Fiul cel mare al fostului premier Adrian Năstase deplânge soarta tatălui său, care rămâne încarcerat, după ce procurorii DNA au făcut recurs la decizia Judecătoriei Sectorului 4, prin care i-a fost admisă cererea de eliberare înainte de termen.

RECLAMĂ

Andrei Năstase afirmă că s-au împlinit deja 8 luni de când tatăl său este închis pentru condamnarea din dosarul „Trofeul calităţii” . Tânărul este de părere că fostul premier are parte de un tratament diferit, lucru care împiedică eliberarea lui.

„Astăzi se împlinesc 8 luni de la condamnarea tatălui meu şi ar fi putut să fie acasă, chiar dacă nu scria nici o carte, prin simplu fapt al vârstei pe care o are. Din motive pe care nu le înţeleg, sau poate că le înţeleg, pentru el tratamentul este diferit.”, a scris Andrei Năstase pe Facebook.

Săptămâna trecută, Adrian Năstase a apărut în faţa magistraţilor de la Judecătoria Sectorului 4, unde s-a judecat cererea acestuia de eliberare după aproximativ şapte luni şi jumătate de detenţie din cei doi ani la cât a fost condamnat în dosarul „Trofeul calităţii”. Cererea fostului politician a fost admisă, însă procurorii DNA au declarat recurs, care va fi judecat de Tribunalul Bucureşti. Decizia Tribunalului Bucureşti în acest caz va fi definitivă.

sursa: http://www.ziarulring.ro


RECLAMĂ
Articolul precedentResceanu vrea profit la Pieţe şi Târguri
Articolul următorFC Universitatea Craiova a solicitat oficial înscrierea în competiţia Ligii I, sezonul 2013 – 2014