Acasă Stiri Andreea Lambru, noul secretar general adjunct al Guvernului, implicată într-un scandal sexual

Andreea Lambru, noul secretar general adjunct al Guvernului, implicată într-un scandal sexual

1081
0

La doar 27 de ani, Andreea Lambru l-a înlocuit pe Dan Mihalache în funcţia de secretar general adjunct al Guvernului, după ce acesta a fost demis de Victor Ponta.

RECLAMĂ

Potrivit România TV, Lambru a fost implicată într-un scandal sexual alături de trei oameni importanţi ai Partidului Naţional Liberal. Tânara ar fi întreţinut relaţii amoroase cu avocatul Mihai Bălăşescu (cu care ar fi făcut sex chiar în biroul lui Crin Antonescu), cu un lider PNL de la Târgu Jiu şi cu Radu Stroe, cel care ar fi promovat-o în funcţia de secretar general adjunct al partidului.

PNL neagă informaţiile apărut în presă despre Andreea Lambru.

Potrivit Mediafax, Lambru s-a născut la 12 Aprilie 1985. În 2008 a absolvit Universitatea Româno – Americană, Facultatea de Economie Generală.

În perioada 2006-2007, a fost referent la Administrarea domeniului public şi privat sector 4, Bucureşti, iar apoi, până în 2009, a fost project manager la Prospero, Bucureşti.

Din 2009 până în 2011 a fost director de cabinet al secretarului general al PNL, care la acea vreme era Radu Stroe, iar în mai 2011 a devenit secretar general adjunct al Partidului Naţional Liberal.

sursa: click

Potrivit declaraţiei de avere, Lambru are un autoturism Peugeot 207, iar în anul fiscal precedent a încasat 29.389 de lei de la PNL.

 

RECLAMĂ
Articolul precedentCÂŞTIGĂTOAREA SCANDALULUI DE LA GUVERN. Surpriza lui Crin pentru Ponta: Andreea, 27 de ani
Articolul următorPlângere la DIICOT împotriva lui Arpad Paszkany şi Sorin Apostu pentru mită, înşelăciune şi spălare de bani