Home Monden Andreea Bănică, reacție vehementă după ce Ludovic Orban a anunțat închiderea școlilor...

Andreea Bănică, reacție vehementă după ce Ludovic Orban a anunțat închiderea școlilor din București: ”Ne așteptam să fie așa”

80
0
loading...

Ludovic Orban a anunțat în urmă cu câteva ore faptul că școlile din București se vor închide, din cauza situația epidemiologice. Astfel, în acest context, recent, Andreea Bănică a avut o reacție vehementă după acest anunț.

loading...
loading...
  • Ce spune Andreea Bănică despre decizia de a închide școlile.
  • Artista nu s-a arătat deloc surprinsă de această măsură.

Andreea Bănică este o artistă desăvârșită, dar și o mamă de nota zece. Cântăreața are o viață plină datorită carierei, dar niciodată nu uită să se ocupe și de cei doi copii pe care îi are, mai ales acum, de când virusul ucigaș din China a pus stăpânire pe țara noastră.

Astfel, pentru că Sofia învață acasă, online, dar și pentru că băiețelul are multă energie, artista se împarte cu brio între carieră și familie, dar nu se plânge. Ba chiar, acum că s-a anunțat că se vor închide școlile, vedeta a avut și o reacție după declarațiile premierului.

Deși mulți părinți preferă ca odraslele lor să meargă la școală, fizic, Andreea Bănică nu a fost de acord cu acest lucru, iar acum spune că decizia autotirăților nu e o surpriză, căci era de așteptat ca numărul cazurilor să crească și să se ajungă la această situație.

E trist ce se întâmplă, dar nu pot spune că e o surpriză. Ne așteptam să fie așa, acesta este și motivul pentru care am ales ca Sofia să facă școală doar online, nu în sistemul hibrid”, a scris Andreea Bănică pe Instagram, imediat ce Ludovic Orban a anunțat că școlile din București se vor închide în zilele următoare.

Andreea Bănică se aștepta ca școlile din București să se închidă

De asemenea, tot în contextul pandemiei de coronavirus, artista a decis la începutul anului școlar să nu își trimită fată la ore fizic, ci să opteze pentru cursurile online, chiar dacă inițial credea că este ok ca Sofia să se încadreze în sistemul hibrid. Se pare că teama infectării cu noul coronavirus au făcut-o pe vedetă să se schimbe, iar decizia a împărtășit-o atunci cu toată lumea.

”Am decis să nu îmi trimit prințesa la școală în sistemul hibrid pentru care optasem! Am un sentiment ciudat… trăim vremuri pe care nu îmi imaginam vreodată că le vom trăi. Prefer să facă școală de acasă, online pentru că i se permite acest lucru.”, a scris în urmă cu o lună de zile Andreea Bănică pe Instagram.

Sursa: spynews.ro

loading...
loading...