Acasă Monden Andra rupe tăcerea despre „burtica de gravidă”. S-a chinuit s-o ascundă, dar...

Andra rupe tăcerea despre „burtica de gravidă”. S-a chinuit s-o ascundă, dar acum a spus lucrurilor pe nume

437
0

Andra a decis să nu se mai streseze cu dietele și se bucură de viață, chiar dacă a primit critici din partea fanilor pentru kilogramele în plusIn timpul emisiunii „Românii au talent”, artista a făcut dezvăluiri mai puțin cunoscute despre viața sa personală. Jurata TV a recunoscut că are 10 kilograme în plus față de greutatea ideală recomandată pentru înălțimea sa de 1,64 metri.

RECLAMĂ

Andra a recunoscut că are kilograme în plus

Andra Măruță a mărturisit la „Românii au talent” că, până nu demult, era extrem de preocupată de greutatea sa, aspect ce o afecta emoțional.

„Este foarte interesant ce se întâmplă aici, pentru că azi dimineață când ieșeam din cabină vorbeam cu colegii mei și discutam despre cum te simți, câți ani avem, câte kilograme. Am cu 10 kilograme mai mult decât ar fi trebuit la înălțimea mea să am.

În primă fază am fost complexată de acest lucru, ba mai mult că, dacă purtam o pereche de pantaloni, vă arăt, am o burtică care pare că sunt gravidă. Aici mi se pun toate kilogramele, dar mă simt așa de sexy și de frumoasă! Nimeni nu-i ca mine, ia uite! Sunt susținută de colegii mei”, a precizat soția lui Cătălin Măruță la TV.

Andra Măruță se acceptă așa cum este

Andra a declarat că nu a reușit să slăbească până acum, dar a învățat să se accepte și să se iubească așa cum este.

„Cred că totul pleacă de aici (n.r. – își pune mâna pe inimă). În momentul în care începi să te accepți așa cum ești și să nu te mai uiți după repere – că aia e slabă, că aia e slabă, nu… Trebuie să nu ne mai judecăm, să nu ne mai uităm în stânga și în dreapta și să ne iubim așa cum suntem. Cu 10 kilograme mai mult, mai puțin, că transpirăm, că avem mai puțin păr, că mai mult, că-i creț, că-i întins. Nu cred că trebuie să fim într-un fel, așa că simțiți-vă bine cu voi, vă rog din toată inima.

Și femeile care se uită la noi… în primă fază să știți că și mie mi-a fost greu să-mi accept burtica. Vai, dacă zicea cineva… E tot a mea! Probabil, într-o lună-două, poate n-o s-o mai am. Eu n-am putut să slăbesc până acum, pentru că nu m-am acceptat. Le ascundeam, îmi puneam 3 chiloți pe mine ca să ascund, să strâng burta și încercam să mă ascund. Uite, azi, am o pereche de chiloți pe mine”.

Andra a continuat spunând că a învățat să se accepte indiferent de greutatea corporală.

”Pentru sănătate în schimb o să fac o schimbare, nu pentru că vreau să arăt mai bine, să nu mai am burtica asta, dar vreau să fiu sănătoasă. Unele lucruri nu le poți explica, poate mănânci pentru că s-au adunat alte gânduri, s-au adunat niște stări, și acolo refulezi, în mâncare, pentru că acolo te simți cel mai bine. De la stres, de la muncă, de la nedormit, deschizi frigiderul, așa fac eu, și mă uit, Doamne, ce mănânc azi”.

În ediția de vineri seară, a emisiunii „Românii au talent”, Andra a rescunoscut că are kilograme în plus, însă a preciat că ajuns să se accepte așa.

SURSA:https://www.bzi.ro/andra-a-recunoscut-ca-are-kilograme-in-plus-sotia-lui-catalin-maruta-a-spus-de-ce-s-a-ingrasat-4924830?utm_source=RADIOBZI&utm_medium=FB&utm_campaign=FB-Post&fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR0Jo8Xc5P9Ie4O3xjlugs6OtzI9rvBziVv2QaLh_ulvlpT-QyOg_wbHMuM_aem_ZmFrZWR1bW15MTZieXRlcw#goog_rewarded

RECLAMĂ
Articolul precedentDenisa Despa, implicată într-un dosar penal! Ce calitate are dansatoarea în procesul în care nepotul Elenei Merișoreanu este cercetat
Articolul următorAndra Măruță, aspru criticată: „O să ajungi precum Gabriela Cristea”. Ce le-a atras atenția internauților?