Home Stiri Amanta lui Ioan Crișan, afaceristul ucis într-un atac cu bombă la Arad,...

Amanta lui Ioan Crișan, afaceristul ucis într-un atac cu bombă la Arad, a dispărut după ce a fost audiată de polițiști

762
0
loading...

Crima cu bombă de la Arad, în care a fost ucis pe loc omul de afaceri Ioan Crișan, a îngrozit întreaga țară. Procurorii încearcă să facă lumină în acest caz ce pare desprins din filmele de acțiune. Între timp, unul dintre personajele-cheie din această anchetă, amanta afaceristului a dispărut după ce a fost audiată. 

loading...
loading...

Astfel că, procurorii au chemat la audieri mai multe persoane care au vorbit la telefon cu Ioan Crișan înainte de asasinatul cu bombă de la Arad. Printre cei audiați până acum de anchetatori ar fi și directoarea executivă a firmei Crimatexcu care Ioan Crișan ar fi avut o relație, scrie Gândul.

Aurora Ardelean, director executiv la firma Crimatex, care administrează ferma de somn african din localitatea Iratoșu, a postat pe pagina ei de Facebook, pe 30 mai, la o zi după ce mașina omului de afaceri a sărit în aer, o fotografie cu ea și mai mulți colegi, la o aniversare a lui Ioan Crișan, care are în față un tort cu un mesaj de ”La mulți ani!”. Zeci de persoane au răspuns la postare cu mesaje de condoleanțe.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fphoto%2F%3Ffbid%3D1750488918494410%26set%3Da.507354966141151&show_text=true&width=500

Anchetatorii au făcut marți percheziții la casa familiei lui Ioan Crișan, de unde au ridicat, în prezența soției acestuia, mai multe documente, chitanțe și carduri. Tot marți, o echipă de investigatori au căutat probe în hala fermei lui Ioan Crișan, din satul Iratoșu, unde mașina omului de afaceri a fost parcată cu zece zile înaintea asasinatului cu bombă, relatează Gândul.

„După percheziția de la hala sediului firmei Crimatex s-a constatat că lipsea cheia de rezervă a mașinii lui Ioan Crișan. Aceasta este căutată în continuare. Pe de altă parte, munca de laborator este îngreunată de faptul că incendiul mașinii a fost stins de pompieri, iar apa a distrus o parte din probele care puteau fi de mare folos anchetatorilor”, susțin surse judiciare, citate de aceeași publicație.

Tragicul eveniment a avut loc sâmbătă dimineață

Sâmbătă, în jurul orei 07.00, mașina lui Ioan Crișan a explodat în mers, în parcarea unui supermarket din centrul Aradului, apoi a luat foc și a ars în totalitate. Trupul omului de afaceri Ioan Crișan a fost propulsat de suflul exploziei, despre care specialiști susțin că a fost cauzată de o bombă, pe bancheta din spate a autoturismului. Acest aspect ar putea indica faptul că obiect explozibil ar fi putut fi plasat sub scaunul șoferului.

Cazul morții omului de afaceri Ioan Crișan a fost preluat duminică de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, care face cercetări pentru omor calificat săvârșit cu premeditare.

Sursa foto: Facebook Aurora Ardelean

SURSA:https://ciao.ro/directoarea-de-la-firma-lui-ioan-crisan-cu-care-omul-de-afaceri-ar-fi-avut-o-relatie-a-fost-audiata/?utm_source=Cancan+HP1&utm_medium=website&utm_campaign=fidmee

loading...
loading...