Acasă Stiri Alina Gorghiu, tratament preferențial! Angajații SPP îi aranjează rochiiile ministerului Justiției

Alina Gorghiu, tratament preferențial! Angajații SPP îi aranjează rochiiile ministerului Justiției

240
0

Paparazzii celui mai tare site de știri mondene, Spynews.ro, sunt mereu cu ochii pe vedetele din România și au parte de cele mai interesante imagini. Alina Gorghiu a demonstrat că impune respect oriunde, astfel că și angajații de la Serviciul de Protecție și Pază (SPP) i-au fost de ajutor.Paparazzii celui mai tare site de știri din țară, Spynews.ro, sunt mereu cu ochii pe vedetele din România și le surprind în cele mai inedite ipostaze. Alina Gorghiu a arătat că impune respect oriunde merge. Până și angajații de la Serviciul de Protecție și Pază (SPP) au ajutat-o pe ministrul Justiției cu rochiile sale de ocazie.

RECLAMĂ

Paparazzii Spynews.ro au surprins imagini inedite cu ministrul Justiției, Alina Gorghiu. Ea ajunge în fața Ministerului Energiei și peste câteva secunde coboară din mașină, apoi intră in interiorul clădirii.

Alina Gorghiu a impus respect încă de la intrare, având câteva rochii cu ea, iar angajații de la Serviciul de Pază și Protecție (SPP) îi aranjează ținutele. Apoi îi deschid ușa când iese și pare că motivul pentru care a ajuns acolo a fost unul promițător, ieșind cu zâmbetul pe buze.

Alina Gorghiu are multă experiență în politică

Alina Gorghiu a absolvit Facultatea de Drept a Universității „Nicolae Titulescu” din București. S-a implicat activ în politică încă din perioada studenției. A devenit cunoscută în rândul publicului larg în anii 2000, când a început să activeze în organizația de tineret a PNL. Ulterior, și-a construit o carieră în cadrul partidului, devenind una dintre figurile proeminente ale acestuia.

A ocupat diverse poziții de conducere în cadrul PNL, inclusiv cea de președinte al organizației de tineret a partidului. Mai târziu, a fost aleasă senator și a deținut funcția de președinte al Senatului României între decembrie 2014 și decembrie 2016. În timpul mandatului său ca președinte al Senatului, a fost prima femeie care a deținut această funcție în istoria României.

A fost implicată în mai multe campanii electorale ale PNL și a jucat un rol important în strategia și comunicarea partidului în timpul acestor campanii. Alina Gorghiu este cunoscută pentru pozițiile sale liberale și pentru susținerea unor reforme în diverse domenii, cum ar fi justiția sau economia.

sursa https://spynews.ro/paparazzi/alina-gorghiu-tratament-preferential-angajatii-spp-ii-aranjeaza-rochiiile-ministerului-justitiei-paparazzi-331957.html

RECLAMĂ
Articolul precedentLocalitatea Ionești din județul Gorj va găzdui in data de 1 Aprilie Spectacol memorial Marian Șotea
Articolul următorDin ce face bani, în prezent, Oana Zăvoranu! A pierdut 50.000 de euro, dar a și câștigat. Declarații exclusive