Home Stiri Adriana Elena, o fată de 14 ani, a dispărut în Târgu Cărbunești....

Adriana Elena, o fată de 14 ani, a dispărut în Târgu Cărbunești. Copila este de negăsit de luni noapte

426
0
loading...

Adriana Elena Gheorghe, o fată de 14 ani din Târgu Cărbunești a dispărut în noaptea de luni spre marți, de la Centrul de Servicii Comunitare pentru Copiii în Dificultate din localitate.

loading...
loading...
  • Fata de 14 ani a dispărut din Târgu Cărbunești.
  • Poliția face apel la populație pentru găsirea copilei.

În noaptea de 11 spre 12 mai, polițiști din cadrul Poliției Orașului Târgu Cărbunești au fost sesizaţi de un reprezentant al Complexului de Servicii Comunitare pentru Copiii în Dificultate Târgu Cărbunești, cu privire la faptul că, în acea seară, minora Adriana Elena Gheorghe, de 14 ani, din localitate, beneficiară a centrului, a plecat în mod voluntar și nu a mai revenit.

Semnalmente Elena Adriana Gheorghe

la momentul plecării, copila era îmbrăcată într-o geacă de culoare neagră, pantaloni albaștri și încălțăminte sport de culoare roz.

Semnalmente: înălţime 1,60 m, greutate aproximativă 53 kg, păr șaten, ochi căprui, ten măsliniu, fața rotundă, constituție atletică.

Persoanele care pot oferi detalii care să ajute la identificarea minorei sunt rugate să se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Sursa: observatornews.ro

loading...
loading...