Home Uncategorized Adriana, cine ți-a făcut cadou diamante?

Adriana, cine ți-a făcut cadou diamante?

533
0
loading...

Dacă în anii trecuţi se afişa numai cu gablonţuri, mai nou, Bahmu poartă bijuterii cu pietre preţioase

Invitată la un eveniment monden, Adriana Bahmuţeanu (38 de ani) a strălucit la propriu. Vedeta a purtat bijuterii cu diamante în valoare de aproximativ 30.000 de euro. Inelul, nu unul oarecare, ci chiar de logodnă,şi brăţara încrustate cu pietre preţioase le-au atras imediat atenţia celorlalţi invitaţi.

loading...

Adriana Bahmuţeanu a făcut furori la Târgul de carte Gaudeamus, unde a fost invitată să prezinte volumul „Confidenţele unei fete de oraş”. Vedeta de la Antena 2şi-a asortat la ţinuta neagră pe care a avut-o un inelşi o brăţară cu diamante. Cunoscătorii careşi-au dat seama de valoarea mare a acestor bijuterii, estimată la aproape 30.00 de euro, au început să-şi dea coate.

Este cunoscut faptul că vedeta poartă gablonţuri inclusiv la evenimentele importante. De-a lungul celor zece ani cât a stat împreună cu afaceristul Silviu Prigoană (49 de ani), ea a fost fotografiată de multe ori etalând inele, brăţări sau coliere foarte ieftine, pe care a plătit unele cumpărate din Obor, după cum însăşi vedeta a recunoscut.

Cât a stat cu Silviu Prigoană, Adriana Bahmuţeanu obişnuia să poarte podoabe ieftine

Ea a şi mărturisit, la un moment dat că, deşi este foarte bogat, soţul ei nu i-a făcut cadou niciodată un diamant, deşi ca, orice femeie, visa să aibăşi ea unul. Curiozitatea celor prezenţi la eveniment a devenitşi mai mare în momentul în care cineva a remarcat că inelul de pe mâna dreaptă a Adrianei Bahmuţeanu este unul de logodnă. Întrebată de o persoană de la cine a primit inelul, Adriana a zâmbit misterios, fără să dezvăluie numele generosului bărbat care i l-a oferit în dar.

Potrivit specialiştilor, o brăţară cu diamante de genul celei etalate de Adriana Bahmuţenu costă o adevărată avere, în jur de 20.000 de euro, iar inelul, aproximativ 10.000 de euro.

În ianuarie are un nou termen la divorţ

Adriana Bahmuţeanu a părăsit căminul conjugal la începutul lunii august, după o dispută cu soţul ei. Ea a plecat de acasă împreună cu cei doi copii, Maximus (5 ani)şi Eduard (2 ani)şi s-a mutat cu chirie. În septembrie, soţul ei a intentat divorţ.

Milionarul Silviu Prigoană şi Adriana au format un cuplu timp de 10 ani

Amândoişi-au disputat custodia temporară a copiilor până la definitivarea procesului, dar instanţa a hotărât ca micuţii să rămână cu mama lor. Astfel, Silviu Prigoană îşi poate vedea copiii după un program stabilit de judecători. Soţii Prigoană au avut prima înfăţişare în procesul de divorţ săptămâna trecută. Următorul termen fixat de instanţă este 23 ianuarie 2013.

«Confidenţele unei fete de oraş» au atras vedetele

Vedetele au luat cu asalt standul editurii Paralela 45, de la Târgul Gaudeamus, unde colega noastră, Claudia Voicu, şi-a lansat, vineri, cartea „Confidenţele unei fete de oraş”.

Simona Sensual, nerăbdătoare să lectureze “Confidenţele”

Actorul Vladimir Drăghia, Simona Sensual, Oana Lis, prezentatoarea tv Octavia Geamănu, dansatoarea Andreea Popescuşi cântăreţul de muzică de petrecere Liviu Guţă s-au numărat printre vedetele curioase să afle „confidenţele” făcute în carte.

“Această carte s-a născut din trăiri contradictorii: pasiuni, dezamăgiri, împliniri, iubire, ură, dispreţ, respect…Eroina cărţii se numeşte Laura, un personaj în care se poate regăsi orice femeie. Cartea este scrisă cu umor, dar dincolo de pasajele amuzante sunt expuse situaţii de viaţă serioase”, a spus autoarea despre volumul său.

Cartea “Confidenţele unei fete de oraş” poate fi găsită la aproape orice librărie importantă şi costă 20 de lei.

sursa: click.ro

loading...
loading...