Acasă Stiri Adrian Mititelu a fost condamnat definitiv la 3 ani de închisoare!

Adrian Mititelu a fost condamnat definitiv la 3 ani de închisoare!

311
0

Patronul echipei FC U Craiova 1948Adrian Mititelu, a fost condamnat definitiv la 3 ani de închisoare pentru comiterea infracţiunii de evaziune fiscală, se arată astăzi în decizia Curții de Apel din Craiova.

RECLAMĂ

Iată decizia luată astăzi de Curtea de Apel din Craiova: „În baza art.9 alin.1 lit.g) din Legea 241/2005 cu aplicarea art.5 Cod penal (forma în vigoare în prezent) condamna pe inculpatul MITITELU ADRIAN MARIN la 3 ani închisoare pentru comiterea infracţiunii de evaziune fiscală, pedeapsă ce se va executa în regim de detenţie”.

Adrian Mititelu a fost condamnat definitiv la 3 ani de închisoare!

Adrian Mititelu a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu executare, în regim de detenție, pentru dosarul transferului lui Mihai Costea la FCSB.

Hotărârea de astăzi, 5 noiembrie, este definitivă!În primă instanță, Adrian Mititelu fusese achitat.

Mihai Costea, transferat de la Craiova la FCSB în 2011, deși jucătorii erau sub sechestru

Mihai Costea, ajuns la 32 de ani, s-a transferat de la Craiova la FCSB în vara lui 2011. Cu toate acestea, pe 31 ianuarie 2011, adică mai devreme cu o jumătate de an, ANAF a pus sechestru pe drepturile federative ale jucătorilor lui Mititelu.

În total, erau 39 de fotbaliști, printre care și Mihai Costea. La acea vreme, SC Fotbal Club U Craiova SA avea datorii la stat în valoare totală de 9.906.095 de lei, bani pe care Fiscul încerca să-i obțină prin executare silită.

Sursa: digisport.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentASUL din MÂNECA lui Trump. Îl poate face PREȘEDINTE
Articolul următorAdrian Mititelu, reacție vehementă după ce a fost condamnat definitiv la închisoare: „Este o execuție, sunt nevinovat”