Home Stiri Accident grav în Argeș! Un tânăr de 29 de ani a murit...

Accident grav în Argeș! Un tânăr de 29 de ani a murit noaptea trecută în urma unui impact violent!

10
0
loading...

Un grav accident a avut loc noaptea trecută în Argeș. Un tânăr de 29 de ani a murit, în urma unui impact violent cu mașina pe care o conducea fără să aibă permis!

loading...
loading...
  • Accident grav în Argeș!
  • Un tânăr de 29 de ani a murit noaptea trecută!

Un bărbat în vârstă de 29 de ani și-a găsit sfârșitul într-un mod tragic. Aceasta a murit, după ce s-a izbit violent de un cap de pod. Tânărul nu deținea permis de conducere!

Accident grav în Argeș. Un tânăr de 29 de ani a murit!

Noaptea trecută un grav accident de circulație s-a produs în localitatea Rătești din județul Argeș. Un tânăr de 29 de ani care nu deținea permis s-a urcat la volan, iar pe fondul viteze excesive, acesta ar fi pierdut control volanului, a ieșit în afara părții carosabile și s-a izbit violent de un cap de pod, mașina răsturându-se!

Zgomotul puternic a fost auzit de vecini, care au sunat de îndată la serviciul unic de urgență. La fața locului a ajuns un echipaj de salvare, însă pentru tânărul de 29 de ani nu s-a mai putut face nimic, impactul fiind foarte violent și murind pe loc.

Familia tânărului e în stare de șoc!

În acel moment, organele legii au constatat că bărbatul nu deținea nici permis de conducere, iar el a fost cel care a provocat accidentul care i-a luat și viața.

Familia lui este în aceste momente în stare de șoc și nu le vine să creadă că a putut să se urce la volan fără permis. Acum cu toții se pregătesc să-l conducă pe ultimul drum.

Sursa: spynews.ro

loading...
loading...