Acasă Stiri Accident cu 15 victime la Pieleşti. Pompierii au activat Planul Roşu

Accident cu 15 victime la Pieleşti. Pompierii au activat Planul Roşu

1596
0

UPDATE: Potrivit ISU Dolj, şase persoane au fost transportate la Spitalul de Urgenţă Craiova. Două persoane au decedat. Alte cinci persoane au refuzat să fie transportate la unitatea medicală. În total, în microbuzul care s-a răsturnat se aflau 13 persoane.

RECLAMĂ

UPDATE: „Din primele date se pare că un microbuz care se deplasa pe DN 65, dinspre Balș către Craiova, s-a răsturnat pe partea carosabilă, în una dintre curbele din zona respectivă. Mai multor persoane li se acordă îngrijiri medicale. Este posibil ca două persoane să fi decedat”, au explicat poliţiştii doljeni.

Pompierii doljeni intervin în acest moment la un accident grav, produs la intrare în comuna doljeană Pieleşti. Se pare că este vorba de 15 victime, după ce un microbuz de transport persoane s-a răsturnat pe şosea. „Accident rutier, 15 victime constiente, în comuna Pieleşti. Intervin Serviciul de Ambulanţă şi Detaşamentele 1 şi 2 Pompieri Craiova. A fost activat Planul Roșu de intervenţie”, au transmis pompierii doljeni. 

Planul Roșu de Interventie presupune suplimentarea resurselor medicale la locul accidentului. Se intervine cu două autospeciale de transport victime multiple, un echipaj de descarcerare şi două ambulanţe ale Serviciului de Ambulanţă Dolj.

Revenim cu detalii!

Sursa: ziar de craiova

RECLAMĂ
Articolul precedentA doua fată ucisă de Gheorghe Dincă, la Caracal, confirmată de anchetatori
Articolul următorCamioanele nu circulă până duminică pe cele mai importante drumuri din ţară. Restricţii de circulaţie