Acasă Monden A murit Mile Povan, un cunoscut interpret de muzică populară! A fost...

A murit Mile Povan, un cunoscut interpret de muzică populară! A fost găsit fără suflare în propria locuință

1265
0

Sunt momente triste pentru fanii muzicii populare! Un cunoscut cântăreț de la noi și-a pierdut viața, în urmă cu puțin timp. Zeci de mesaje de regret curg pe rețelele sociale ale artistului Mile Povan.

RECLAMĂ

Este doliu în lumea muzicii populare! Mile Povan a trecut în neființă, în urmă cu puțin timp, iar anunțul a fost făcut chiar pe pagina sa de Facebook, de mai mulți dintre cei care l-au cunoscut și au aflat teribila veste.

A murit Mile Povan, un cunoscut interpret de muzică populară

Moarte învăluită în mister. La vârsta de 32 de ani, interpretul de muzică populară Mihai Leric, cunoscut că Mile Povan, și-a pierdut viața.Mai exact, artistul a fost găsit mort în locuința să din municipiul Arad, din zona UTA, în urmă cu doar două ore.„O veste atât de tristă, nu îmi vine să cred!Un bun prieten și coleg talentat, prea repede ai plecat de lângă noi, nu te vom uita niciodată !Dumnezeu să te odihnească în pace ! Condoleanțe familiei îndurerate!”, este unul dintre zecile de mesaje de pe pagina de Facebook a regretatului artist.A murit Petre MăsalăÎn urmă cu aproximativ două săptămâni, un alt deces al unui cunsocut folclorist a adus tristețe. Este vorba despre Petre Măsală, unul dintre cei mai iubiți călușari din România și cel mai în vârstă călușar din țara noastră, care a trecut în neființă la vârsta de 83 de ani.

Amintim că acesta a fost cunoscut pentru pasiunea și devotamentul său față de artă călușului, Petre Măsală a fost primul locuitor din județul Argeș care a primit titlul de Tezaur Uman Viu.

Decesul morții sale lasă o adâncă tristețe în lumea folclorului românesc.dihnească în Împărăția Sa pe nea Petre, căruia comunitatea noastră îi datorează prețuire eternă și neuitare veșnică. Considerând că dispariția acestui simbol al tradiției călușului în vatra noastră ne îndoliază aceste zile, vă informăm că HORA SATULUI,eveniment care ar fi trebuit să se desfășoare la Căminul Cultural Stolnici, nu va mai avea loc.”, a fost mesajul transmis de Primăria Stolnici.Mai mult, potrivit informațiilor familiei cunsocutului artist, acesta a murit în dimineața zilei de 17 februarie 2024.

Sursa:www.spynews.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentDoliu in muzica populara! A murit Mile Povan!
Articolul următorDeclarațiile sfâșietoare ale vecinilor lui Mile Povan! Ce s-a întâmplat la locuința artistului, cu câteva secunde înainte să fie găsit mort: ”A luat hotărârea să spargă…”