Acasă Stiri A intrat cu TIR-ul în gospodăriile oamenilor. Cum s-a întâmplat totul

A intrat cu TIR-ul în gospodăriile oamenilor. Cum s-a întâmplat totul

460
0

Un TIR scăpat de sub control a rupt gardul unei gospodării de la marginea șoselei ce leagă municipiile Pitești și Târgoviște, după care s-a izbit de pomii din curte. Șoferul, un bărbat de 32 de ani, a fost dus la spital în stare de inconștiență.

RECLAMĂ

Martorii spun că omul ar fi tras brusc de volan ca să evite bucățile de fier vechi căzute dintr-un alt vehicul.

Accidentul s-a produs într-o curbă periculoasă, din centrul localităţii Adânca, judeţul Dâmboviţa. Tirul se îndrepta spre Târgovişte, iar din sens opus venea un vehicul plin cu fier vechi.

Florin Dârvaru, martor: „Ăla, cu aia de Remat, a intrat cu viteză, a intrat în balans şi au zburat fiare din aia peste cabina ăstuia şi ăsta a tras de volan”.

Localnică: „Omoara şi omul. Doamne fereşte, venea în noi. O catastrofă, ce să mai”.

Localnică: ”E o curbă periculoasă aici, la noi. Chiar dacă n-are viteză te pune jos”.

Celălalt şofer susţine însă că, din motive neclare, tirul ar fi intrat pe banda lui şi aşa s-ar fi produs accidentul.

Reporter: A căzut încărcătura?

Cosmin Bogdan, sofer vehicul fier vechi: ”Nu, nu a căzut nicio încărcătură, a intrat pe contrasens, peste mine şi am încercat să îl evit şi m-a lovit în container. Nu am avut ce să fac, m-am trezit cu el peste mine. I-a venit rău, nu ştiu ce s-a întâmplat”.

La locul accidentului au ajuns în scurt timp echipajele de prim-ajutor.

Ionuţ Cărpenaru, şef Gardă intervenţie Detaşamentul de pompieri Moreni: „Am găsit o persoană neîncarcerată, căzută intre banchetă şi bordul autotrenului, inconştientă. Am făcut manevre pentru extragere”.

Șoferul, de 32 de ani, a fost preluat de echipajul de la ambulanţă şi transportat la Unitatea de Primiri Urgente, la Târgovişte. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi continuă cercetările pentru a stabili exact din ce cauză s-a produs acest accident.

sursa:https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/un-tir-a-rupt-gardul-unei-gospodarii-de-la-marginea-soselei-ce-leaga-municipiile-pitesti-si-targoviste.html?fbclid=IwAR04nQdObQpcYKlWFT7OoZlPbSp-N5GXBpCB0pWQs7C-2YstyWOYNGup5a4

RECLAMĂ
Articolul precedentPanică într-un autobuz din București. Un bărbat a amenințat pasagerii cu un briceag
Articolul următorGigi Becali, mărturii șocante desprea moartea lui Petrică Mâțu Stoian. Ce știe latifundiarul despre decesul artistului: ”Nu are nicio legătură cu clinica”