Acasă Stiri A încetat din viaţă medicul Ovidiu Ciobanu

A încetat din viaţă medicul Ovidiu Ciobanu

476
0

Prof. univ. dr. Ovidiu Ciobanu, cunoscutul medic chirurg pediatru din Craiova, a încetat din viaţă miercuri seară. Anunţul a făcut de colegii săi de breaslă. În această dimineaţă, au început să curgă mesaje de condoleanţe pe reţelele de socializare.

RECLAMĂ

„Un medic iubit și apreciat s-a stins. Prof. univ. dr. Ovidiu Ciobanu a condus ani buni Clinica de Chirurghie și Ortopedie Pediatrică a SCJU Craiova. S-a dedicat pacienților săi, medicinei, sistemului medical. Va rămâne mereu în amintirea noastră. Condoleanțe familie! Dumnezeu să-l odihnească”, a transmis Sindicatul Promedica.„Nu am cuvinte sa îmi exprim regretul pentru această pierdere! Un Om cu totul special! Dumnezeu cred că vrea să aibă acolo sus, un spital pentru îngeri .. prea mulți medici ne părăsesc mult prea devreme!”, a scris într-un mesaj medicul oftalmolog Livia Davidescu.

sursa:https://www.gds.ro/Sanatate/2023-05-25/a-incetat-din-viata-medicul-ovidiu-ciobanu/

RECLAMĂ
Articolul precedentArtistă de muzică populară, dramă incredibilă! Și-a retezat limba in urma unui accident. La un pas să rămână mută
Articolul următorPe 28 Mai 2023 va asteptam la “Sărbătoarea Trandafirului” din comuna Amarastii de jos – Dolj cu muzica LIVE !!!