Acasă Stiri A fost găsită Sierra, fetiţa româncă ucisă de criminalul în serie din...

A fost găsită Sierra, fetiţa româncă ucisă de criminalul în serie din Cipru

5882
0

Cea de-a treia româncă ucisă de criminalul în serie din Cipru a fost găsită! Vă avertizăm că urmează informaţii cu purternic impact emoţional! Trupul neînsufleţit al fetiţei de şase ani a fost scos la suprafaţă dintr-un lac, la 20 de kilometri de Nicosia. Copila, al cărei tată este român, a fost omorâtă împreună cu mama ei, de origine filipineză.

RECLAMĂ

După două luni de căutări, ancheta în cazul criminalului în serie din Cipru a ajuns la final. Ultima victimă a fostului militar de 35 de ani a fost găsită. Ieri după-amiază, trupul neînsufleţit al fetiţei de şase ani a fost scos la suprafaţă dintr-un lac izolat de pe insulă.
Copila era învelită într-un cearşaf de care era legat un bloc de ciment. Se afla la 6 metri sub apă, în lacul Memi. Membrii echipelor de căutare au găsit-o după ce au primit indicaţii de la criminal.

Sierra era fiica unei femei din Filipine, ucisă şi ea de acelaşi individ. Fata era pe jumătate româncă. În urmă cu două luni, tatăl ei a vorbit cu lacrimi în ochi în faţa jurnaliştilor din Cipru.

Nu pot să dorm nopţile. În mintea mea persistă întrebarea. Unde este copilaşul, unde este copilaşul meu? Vreau să o găsesc în viaţă. Nu vreau nimic altceva – Adrian Seucaliul, tatăl Sierrei

Printre cele şapte victime ale criminalului s-a numărat o altă româncă împreună cu fiica ei. Livia Bunea şi Elena Natalia au fost date dispărute în septembrie 2016. Iar trupurile lor au fost scoase dintr-un lac toxic, în urmă cu aproximativ o lună. La cererea familiei, ele vor fi înmormântate azi în Cipru.

Soţul româncei a anunţat că va da în judecată atât ucigaşul, cât şi statul cipriot. Bărbatul susţine că neglijenţa poliţiei a dus la pierderea unor vieţi omeneşti.

Sursa: Observator

RECLAMĂ
Articolul precedentCare este salariul real al lui Alexandru Mitriță, la New York City! Dezvăluirea făcută de americani
Articolul următorFructul periculos care a omorât peste 50 de copii în zece zile