Home Life Style A făcut furori, extrem de apreciat și de milioane de români, dar...

A făcut furori, extrem de apreciat și de milioane de români, dar acum a ajuns de nerecunoscut! Cum arată acum, în viața de zi cu zi, dincolo de lumina reflectoarelor Daca il vezi pe strada nu il recunosti!

269
0
loading...

A făcut furori cu rolul din serialul Dr. House, extrem de apreciat și de milioane de români, dar acum a ajuns de nerecunoscut! Cum arată Hugh Laurie acum, în viața de zi cu zi, dincolo de lumina reflectoarelor.

loading...

În vârstă de 62 de ani, Hugh Laurie este renumit pentru rolurile sale din Blackadder și House. Însă dincolo de platourile de filmare, celebrul Dr. House este departe de apariția cu care și-a obișnuit fanii, care așteaptă cu nerăbdare lansarea noului său serial intitulat “Why Didn’t They Ask Evans?”.

Cum arată acum Hugh Laurie

Hugh Laurie a fost surprins de paparazzi când a ieșit cu câinele la plimbarea de duminică. Cu greu l-ar mai fi putut recunoaște și cei mai înrăiți fani Dr. House.

A adoptat un look total neîngrijit, cu barbă lăsată mare şi stufoasă. La capitolul haine, acesta a ales o ținută cu care să nu iasă deloc în evidență: bluză fleence albastră închis, pantaloni sport negri și adidași. Singurul lucru care l-ar scoate în evidență ar fi căciula aleasă, cu model colorat.

Fanii Dr. House așteaptă acum cu nerăbdare lansarea noului serial “Why Didn’t They Ask Evans?”, ce are la bază romanul iconic cu același nume al lui Agatha Christie , din 1934. Hugh este şi regizorul serialului.

Iar pe lângă Hugh Laurie, producția îi are în distribuție și pe Emma Thompson şi Jim Broadbent. Iar Hugh Laurie în va da viață psihologului Dr James Nicholson.„Mi-a plăcut această carte. (…) M-am îndrăgostit din ce în ce mai profund de personaje și mă simt enorm de onorat că mi s-a oferit șansa de a-și repeta povestea în această formă.”

„Voi purta o cravată pe platou și voi da tot ce am (n.r. pentru rol)”, a declarat Hugh Laurie, cu privire la cel mai așteptat serial.

Cine este Hugh Laurie

James Hugh Calum Laurie, născut la 11 iunie 1959 este un actor, scriitor și cântăreț britanic. Laurie a atins faima prin piesa din două acte „Fry and Laurie”, alături de prietenul și partener de comedie Stephen Fry. Din anul 2004 a jucat rolul lui Gregory House, protagonistul serialului american „House”.

Hugh Laurie e înzestrat cu multe talente. După ce și-a terminat studiile în antropologie la Universitatea din Cambridge, a început o carieră în actorie, în 1982. A jucat multe roluri în seriale T.V. , în filme și a făcut voci în filme de animație.

Laurie s-a căsătorit cu Jo Green, administrator de teatru, în anul 1989. Cei doi locuiesc în partea de nord a Londrei alături de fiica lor, Rebecca, și cei doi fii, Bill și Charlie. Charlie a avut un rol în al treilea episod al serialului „A Bit of Fry and Laurie”, iar Rebecca a deținut un rol în filmul „Wit”, în rolul fetiței de cinci ani, Vivian Berring. Hugh Laurie este un bun prieten cu actrița Emma Thompson, actorul Stephen Fry și partenerul său din serialul „House”, Robert Sean Leonard.

Laurie a luptat cu o depresie clinică severă și continua să primească tratament permanent de la un psihiatru. A afirmat într-un interviu că prima dată când și-a dat seama că are o problemă a fost atunci când, în timp ce conducea pentru un derby de caritate (în anul 1996), trecând pe lângă alte mașini ce luaseră foc, nu îl făcea să se simtă nici speriat și nici încântat (a declarat că, de fapt, se simțea plictisit).

„Plictiseala” a comentat actorul, „nu este un răspuns corespunzător pentru vederea unor mașini explodate”.

Hugh Laurie admira scrierile lui P.G. Woodhouse.

sursa: https://www.bzi.ro/cum-arata-acum-hugh-laurie-actorul-din-celebrul-serial-dr-house-a-ajuns-de-nerecunoscut-4422471?utm_source=CULTURAL.BZI&utm_medium=FB&utm_campaign=FB-Post&fbclid=IwAR30DEAOPf4kugFtqRrGYzEySyLfZkp5-iB5W6rlNJLD5hubrzLDTMvx15w

loading...