Acasă STIRI SPORTIVE Sorin Cârţu a demisionat de la CSU Craiova

Sorin Cârţu a demisionat de la CSU Craiova

766
0

Sorin Cârţu a demisionat astăzi de la CSU Craiova, anunţă DigiSport. Instalat în funcţia de director tehnic al formaţiei din Bănie acum fix un an, tehnicianul s-a ocupat alături de Emil Săndoi de destinele echipei, cu rezultate excelente. Odată cu venirea lor, oltenii au avut o serie incredibilă, de 19 partide fără înfrângere.
Din vara acestui an, însă, atmosfera s-a stricat la club, mai multe voci discutând despre dorinţa board-ului de a-l aduce în locul celor doi pe Victor Piţurcă. Mutarea nu s-a materializat, însă animozităţile au continuat pe fondul lipsei de rezultate din acest sezon.

RECLAMĂ

Totuşi, demisia lui Cârţu surprinde, în condiţiile în care ieri a susţinut o conferinţă de presă în care a prefaţat partidele din această săptămână ale echipei: cu Viitorul, în Cupa Ligii şi cu CSMS Iaşi, în Liga 1.

Vor merge cu Emil Săndoi şi Adrian Popescu, iar eu voi rămâne acasă cu ceilalţi componenţi ai lotului pentru a pregăti partida din campionat. Va fi o săptămână grea în care dorim să atingem ambele obiective. Dar prioritate are meciul cu Iaşi„, spunea, marţi, fostul director tehnic, explicând motivul pentru care a rămas în Craiova şi nu s-a deplasat cu restul lotului la Ovidiu, acolo unde are loc partida contra Viitorului lui Hagi.

Din primele informaţii, Emil Săndoi va rămâne la echipă, dar nu este exclus ca acesta să îşi anunţe la rândul său demisia după partida din Cupa Ligii. Oficialii craioveni au de ceva timp o listă cu posibili succesori ai celor doi, printre aceştia numărându-se Bergodi, Napoli sau Trică.

RECLAMĂ
Articolul precedentORGII SEXUALE cu poliţişti! Picanteriile din budoarul prostituatelor de la „Golden Time”! Mădălina şi Alexandra întreţineau atmosfera
Articolul următorEl este favorit să vină în locul lui Cârțu și Săndoi la CS U Craiova