Acasă STIRI SPORTIVE Universitatea – Pandurii: 3-0

Universitatea – Pandurii: 3-0

519
0
Universitatea Craiova a învins sâmbătă echipa antrenată de Petre Grigoraș, Pandurii Târgu Jiu, într-un meci care s-a disputat pe stadionul municipal din Drobeta Turnu Severin.

În jur de 700 de spectatori au fost prezenți în tribune, la un meci în care antrenorii Emil Săndoi și Sorin Cârțu au folosit tot lotul avut la dispoziție. În prima repriză, Universitatea a jucat cu Bălgărădean – Achim, Frăsinescu, Acka, Vătăjelu – Madson, Tîrnăcop, Bancu (23 Băluţă), Varga – Ferfelea, Curelea. Meciul a început destul de lejer, cu ocazii la ambele porți. În  minutul 32, Ferfelea finalizează cu un șut imparabil în plasa porții pandurilor, după o acțiune a lui Dacian Varga, urmată de o pasă a lui Băluță. În repriza secundă, garniture de bază a fost schimbată aproape în totalitate, fiind păstrați în teren doar Frăsinescu și Băluță. Au evoluat în repriza a doua Straton – Dănănae, Avrămia, Frăsinescu, Velcovici – Sin, Cârstea, Brandan, Mateiu, Băluţă și Herghelegiu și uu mai intrat Brac și Gângioveanu. În minutul 54, Băluță îl lansează bine pe Herghelegiu, care finalizează cu un șut bun din interiorul careului. Zece minute mai târziu, Andrei Sin îl angajează pe același Herghelegiu, care pleacă cu mingea la picior din propriul careu, driblează portarul și înscrie cu calm.

RECLAMĂ

Universitatea obține o victorie clară, care crește încrederea jucătorilor înaintea meciului cu Concordia Chiajna. Știința va rămâne până luni în cantonamentul de la Băile Herculane.

 

„Noi nu ne-am făcut un scop în sine din câştigarea acestui joc. Ne-a interesat în primul rând perioada aceasta de pregătire pe care o facem în Herculane, de aceea am şi mers pe strategia de a juca cu două echipe, una în prima repriză şi alta în actul secund. Ne-am dori un rezultat de tipul acesta şi duminica viitoare, chiar dacă nu ar fi diferenţa asta esenţial este să ne apropiem cele trei puncte. Va fi un meci foarte greu cu Chiajna, dar pentru asta ne pregătim, pentru acest calup de patru meciuri plus jocul de cupă ce se anunţă dificil“, Sorin Cârțu.

 

„E un meci care sfârşeşte perioada de pregătire. Pentru moralul nostru este deosebit de important, pentru că e al şaselea meci în care nu pierdem şi aceasta este baza de la care trebuie să plecăm. Dorim ca victoriile să aducă victorii. Meciurile din campionat sunt importante, pentru că acelea aduc puncte. Noi plecăm de la premisa să nu primim gol şi nu avem voie să pierdem nici un meci, asta încercăm să facem. Am reuşit şi să marcăm, implicit să câştigăm şi toate lucrurile merg spre bine. Anul acesta trebuie să jucăm cât mai bine şi să scăpăm de emoţiile retrogradării, pentru că va fi un an dificil, în care pică şase echipe. E important ca până în iarnă să facem cât mai multe puncte, să pregătim în linişte returul“, Costin Curelea.

 

„E un meci de pregătire, venit după o perioadă grea, după câteva zile în care am încărcat. Aproape încheiem acest stagiu de pregătire cu o victorie care ne dă moral pentru meciul de campionat de duminică. E important ca în acest tur să acumulăm cât mai multe puncte, iar atunci când tragem linie să fim cât mai în faţă. Am avut un început rău, dar de câteva etape avem rezultate bune şi sperăm să mergem pe aceeaşi linie. La început ne-a lipsit norocul şi o mai bună organizare şi determinare. Partida cu Chiajna trebuie să o câştigăm neapărat, jucăm acasă, avem nevoie de puncte şi sperăm să ne facem un joc cât mai uşor“, Viorel Ferfelea.sursa://www.micapi.ro/articole/sport/video-universitatea-craiova-pandurii-targu-jiu-3-0.html#sthash.AsNZdg6j.dpuf

RECLAMĂ
Articolul precedentHALUCINANT. Nu a avut NICIODATĂ maşină sau permis, dar este EXECUTAT SILIT pentru amenzi neplătite
Articolul următorROMANIA UNGARIA 1-1. Maghiarii au pedepsit anti-fotbalul lui Piţurcă