Acasă Monden Claudia Ghițulescu se apără după acuzațiile Elenei Merișoreanu! Cântăreața a spus partea...

Claudia Ghițulescu se apără după acuzațiile Elenei Merișoreanu! Cântăreața a spus partea ei de adevăr: ”A început să mă blesteme, să mă înjure”

67
0

Claudia Ghițulescu a decis să reacționeze după declarațiile Elenei Merișoreanu! Cântăreața se apără și a hotărât să spună și partea ei de adevăr, la Știrile Antena Stars, prezentate de Geanina Ilieș. Iată cum ar fi început conflictul dintre cele două!Claudia Ghițulescu și Elena Merișoreanu sunt implicate într-un conflict neașteptat! Dacă în urmă cu o zi cea care a făcut declarații a fost Elena Merișoreanu, în emisiunea Viața fără filtru, prezentată de Mădălin Ionescu, de această dată Claudia Ghițulescu a decis să reacționeze!

RECLAMĂ

Cum se apără Claudia Ghițulescu, după acuzațiile Elenei Merișoreanu

Artista a declarat la Știrile Antena Stars că nu știe cum a pornit conflictul cu Elena Merișoreanu și ce a deranjat-o, de fapt, pe cântăreață. Claudia Ghițulescu a mărturisit că o apreciază pe Elena Merișoreanu și nu își explică cum s-a ajuns în această situație.

Claudia Ghițulescu a spus că a respectat-o mereu pe Elena Merișoreanu și a considerat-o inclusiv o a doua mamă.

De asemenea, a mărturisit că artista nu a dovedit ceea ce a spus despre ea în emisiune. La o emisiune, Elena Merișoreanu ar fi zbierat din senin la Claudia Ghițulescu și ar fi blestemat-o.

”Pentru prima dată când am auzit ceea ce a comentat doamna Merișoreanu și sunt șocată pentru că mereu am respectat-o, pentru mine a fost chiar ca o mamă și nu înțeleg de unde atâtea lucruri să le spună pe care nu le dovedește. Să spui că ai auzit, că a făcut… când eu m-am dus la dumneaei la o emisiune și i-am zis: ”Sărut mâna, ce faceți?” și a început să urle, dar știți ce înseamnă urlat? Și țipat, o am înregistrată.

Eu eram cu telefonul în mână și am rămas șocată. (…) Atunci a spus că i-a spus dumneaei cineva, nu înțeleg, nu am înțeles niciodată care este problema. (…) A început să mă blesteme, să mă înjure, să mă jignească, să îmi dorească… doamne, câte mi-a zis”, a declarat Claudia Ghițulescu, la Știrile Antena Stars.

Artista a spus că nu s-a certat cu Elena Merișoreanu
Claudia Ghițulescu a mărturisit că nu s-a certat cu Elena Merișoreanu niciodată, ci a fost deranjată de ceea ce a spus și nu înțelege cum a început totul. Mai mult, a spus că o respectă și o iubește, dar rămâne alegerea Elenei Merișoreanu despre ceea ce urmează să facă.
”Nu m-am certat! Nu am avut nimic cu doamna Merișoreanu! M-a afectat pentru că eu nu știu nimic din ce spune dumneaei să fi făcut. Nu știu! (…) O respect, o iubesc și asta este, e alegerea dumneaei ce vrea să facă. (…) Nu e vorba de nicio invidie, nici din partea dumneaei, nici din partea mea”, a mai declarat artista.

sursa https://spynews.ro/monden/emisiuni-tv/claudia-ghitulescu-se-apara-dupa-acuzatiile-elenei-merisoreanu-cantareata-a-spus-partea-ei-de-adevar-a-inceput-sa-ma-blesteme-sa-ma-injure-342218.html

RECLAMĂ
Articolul precedentHoria Vlădescu, bărbatul acuzat de Oana Zăvoranu că i-a adus clinica în faliment, dezvăluiri în premieră! Totul despre viața ascunsă a vedetei! Povești cu amante, violențe, tentative de omor și jocuri de noroc
Articolul următorIubitul meu e mai în vârstă ca tata. Poate că lumea ne vorbește pe ascuns, dar eu sunt convinsă că Mihnea este sufletul meu pereche. Într-o bună zi, am primit un telefon. Mi s-au tăiat picioarele