Acasă STIRI SPORTIVE A întors toate privirile în Giulești! Motivul pentru care fosta soție a...

A întors toate privirile în Giulești! Motivul pentru care fosta soție a lui Claudiu Niculescu a mers la Rapid – Farul

70
0
Poza 19 - Fosta soție a lui Claudiu Niculescu a făcut senzație în tribune  la Rapid - Farul! A atras toate privirile: „Sunt cu ochii pe David”

Rapid a spulberat-o pe Farulscor 5-0, în ultimul meci al etapei cu numărul 13 din SuperLigă.

RECLAMĂ

Borza a deschis scorul în minutul 13, Petrila a dublat avantajul gazdelor la finalul primei jumătăți de oră de joc, iar Pașcanu a făcut 3-0 în minutul 40. Finalul partidei i-a aparținut lui Alexandru Dobre. Proaspăt transferat de Rapid, atacantul lateral a avut un debut de vis.

Diana Munteanu, prezentă în tribune la Rapid – Farul

Introdus pe teren la jumătatea reprizei secunde, în locul lui N`Jie, Dobre a reușit o dublă (72, 90+5). Giuleștenii au obținut astfel prima victorie pe teren propriu din acest sezon.

Poza 39 - Fosta soție a lui Claudiu Niculescu a făcut senzație în tribune  la Rapid - Farul! A atras toate privirile: „Sunt cu ochii pe David”

Printre spectatorii prezenți la disputa din Giulești s-a numărat și Diana Munteanu (45 de ani), fosta soție a lui Claudiu Niculescu (48 de ani). Vedeta TV a mers la duelul dintre Rapid și Farul pentru a-l urmări pe fiul ei.

Poza 32 - Fosta soție a lui Claudiu Niculescu a făcut senzație în tribune  la Rapid - Farul! A atras toate privirile: „Sunt cu ochii pe David”

David Niculescu (15 ani) joacă la juniorii Rapidului, iar la meciul cu Farul a fost copil de mingi.

Claudiu Niculescu și Diana Munteanu au fost căsătoriți timp de șapte ani, din 2007 și până în 2014.

Nu-mi place să-mi plâng de milă, să mă văicăresc. Cu ce te ajută? Eu nu înțeleg oamenii care se plâng. Sunt niște lucruri pe care le-am luat atât de normal și de firesc, le-am privit exact așa cum au venit și cred că de-asta le-am parcurs ușor.

Niciodată nu zic: ‘Aoleu, ce mă fac?’. Merg mai departe. N-am avut niciodată momentul ca să am nevoie să mă remontez, nu știu cum e. Le iau așa cum vin și le fac ca atare.”, a transmis Diana Munteanu de curând.

sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1/a-intors-toate-privirile-in-giulesti-motivul-pentru-care-fosta-sotie-a-lui-claudiu-niculescu-a-mers-la-rapid-farul-3232347

RECLAMĂ
Articolul precedentJador, spectacol în plină stradă! A cântat și a strâns donații de la trecători
Articolul următor„S-a vorbit despre înlocuirea lui Simone Inzaghi cu Cristi Chivu!”. Inter, cât pe ce să facă o mutare șoc