Acasă Monden Jador, spectacol în plină stradă! A cântat și a strâns donații de...

Jador, spectacol în plină stradă! A cântat și a strâns donații de la trecători

62
0

Jador a reușit să surprindă din nou! Cântărețul a fost surprins făcând spectacol în plină stradă! Trecătorii au impresionați de gestul său, astfel că nu au fost indiferenți și au oferit donații! Totul a fost filmat!Deși o mulțime de persoane cumpără bilete la concertele lui și este din ce în ce mai dorit la evenimentele fanilor lui, iată că Jador a ieșit din zona de confort! Trecătorii l-au găsit cântând pe stradă, cu o chitară, iar donațiile nu au întârziat să apară.

RECLAMĂ

Jador a fost surprins cântând pe stradă

Puțini se așteptau la acest lucru, însă Jador a avut parte de un concert complet diferit! De această dată nu a mai fost vorba despre vreun restaurant de lux, ci despre un… trotuar! Cântărețul a luat o chitară și a început prestația artistică!

Nu a fost singur, ci însoțit de un alt artist. Cei doi au făcut atmosferă pe stradă, iar cei care i-au văzut nu au trecut fără să le ofere o donație. Mai multe persoane au fost filmate în timp de puneau bani în husa pentru chitară.

Jador a fost amuzat de ceea ce se întâmplă, iar surprinderea fanilor a fost la fel de mare. Mulți dintre ei au profitat de ocazie și și-au făcut poze cu artistul. Imaginile pe care le-a postat pe Internet sunt de-a dreptul savuroase!

Artistul se pregătește pentru nuntă

Jador și Oana Ciocan se pregătesc de nuntă! Deși au vorbit despre despărțire și probleme în relație, cei doi urmau să dea vestea cea mare! Cântărețul a făcut declarații despre evenimentul din viața lor, spunând că deja au nași și sunt pregătiți să facă acest pas.”Oana este totul pentru mine. Suntem pregătiți pentru acest nou capitol al vieții noastre și abia aștept să ne unim destinele. Avem nași! Îl avem pe Moro, el este nașul nostru”, a declarat Jador, pe Instagram.

sursa:

RECLAMĂ
Articolul precedentCristian Pomohaci a rămas cu păcatul / Decizia instanței este definitivă
Articolul următorA întors toate privirile în Giulești! Motivul pentru care fosta soție a lui Claudiu Niculescu a mers la Rapid – Farul