Acasă Monden Familia lui Petrică Mâțu Stoian, ultimele pregătiri pentru pomana de trei ani...

Familia lui Petrică Mâțu Stoian, ultimele pregătiri pentru pomana de trei ani de la moartea cântărețului! Sora interpretului, distrusă de dor: ”Încă am numărul lui de telefon, îmi e foarte greu”

71
0

Familia lui Petrică Mâțu Stoian se pregătește pentru pomana de trei ani de la moartea regretatului cântăreț. Maria Tărchilă, sora artistului, ne-a oferit detalii despre comemorarea fratelui ei, dar ne-a dezvăluit și cât de greu i-a fost în toată această perioadă. Nu poate să treacă peste decesul interpretului și încă îi păstrează numărul în telefon.Au trecut trei ani de la moartea lui Petrică Mâțu Stoian. Pe data de 6 noiembrie, cântărețul se stingea din viață pe patul de spital, fulgerător, după ce în urmă cu doar trei zile era în București, la studiourile Antena Stars, pentru filmările edițiilor speciale de sărbători. Vestea morții a venit ca un șoc pentru toată lumea, dar mai ales pentru familia sa.

RECLAMĂ

Ultimele pregătiri pentru pomana de trei ani de la moartea lui Petrică Mâțu Stoian

Acum, cei dragi se pregătesc de parastasul de trei ani, care va avea loc sâmbăta aceasta. Anul acesta, familia va împărți atât pachete, dar va organiza și o masă la restaurant alături de toți oamenii care pot veni să-l comemoreze pe cel care a fost Petrică Mâțu Stoian

”Da, facem un parastas, vom chema apropiații, cei care pot să și vină, că fiecare are programul lui. Sâmbăta aceasta vom face la Biserica Domnească din Câmpulung Muscel un parastas, aici avea duhovnicul Petrică, iar după o să facem și o pomană la Craiova, să vedem exact când. Să vedem câte persoane vor putea să vină, să fie mai mulți. La Craiova vom face masă la restaurant, dar la Biserica Domnească din Câmpulung cu părintele Ștefan Ștefănescu vom face un parastas, cu pachete”, a spus Maria Tărchilă, sora lui Petrică Mâțu Stoian, pentru Spynews.ro.

Sora lui Petrică Mâțu Stoian, distrusă de dor! Încă nu i-a șters numărul din telefon

Sora lui Petrică Mâțu Stoian ne-a spus că acești trei ani fără fratele ei au fost foarte grei, iar dorul este extrem de mare. Nici acum nu-i vine să creadă că artistul nu se va mai întoarce niciodată acasă. Cel mai mult realizează că fratele ei nu mai e în momentul în care an de an vine ziua lui de naștere, iar ea nu mai are cui să-i ureze ”La mulți ani”, așa cum o făcea cândva.

”Acești 3 ani au fost foarte grei. Nici acum nu cred, mă gândesc că vine ziua lui și în loc să-i zic ”La mulți ani”, nu pot să-i mai zic nimic, atunci îmi vine și gândul că nu mai este, că de obicei mă gândesc că este între noi. Îmi e foarte greu. Îmi pare foarte rău de el că nu mai e, așa de repede să te duci”, a mai spus sora regretatului artist.

Sora cântărețului nici nu a avut puterea să-i șteargă din telefon numărul fratelui ei și spune că a păstrat absolut toate mesajele pe care le avea de la acesta.

”Încă am numărul lui de telefon, am toate mesajele, cum îmi scria dimineața: ”Ce faci fată? Ce faci de mâncare?” Am avut o relație foarte bună, niciodată nu am avut nimic de împărțit”, a mai spus Maria Tărchilă.

Vă reamintim că, Petrică Mâțu Stoian a murit la doar 61 de ani într-un spital din Reșița, în urma unor complicații. Artistul a mers pe picioare într-o clinică de recuperare post-COVID, după ce fusese infectat cu coronavirus, însă aici au apărut problemele.
Ulterior, medicii l-au transferat la Spitalul din Reșița, după complicațiile apărute la clinică, iar de aici și până la a-și da ultima suflare au mai durat câteva ore! Din păcate, cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru cântăreț și au confirmat decesul.

sursa: https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/familia-lui-petrica-matu-stoian-ultimele-pregatiri-pentru-pomana-de-trei-ani-de-la-moartea-cantaretului-sora-interpretului-distrusa-de-dor-inca-am-numarul-lui-de-telefon-imi-e-foarte-greu-342170.html

RECLAMĂ
Articolul precedentDezvăluiri cutremurătoare înainte de parastasul de trei ani al lui Petrică Mîţu Stoian. „Şi-a atras moartea, după ce şi-a pus numele pe cruce”
Articolul următorCristian Pomohaci a rămas cu păcatul / Decizia instanței este definitivă