Acasă Life Style O femeie a ajuns pe străzi după ce s-a despărțit de soțul...

O femeie a ajuns pe străzi după ce s-a despărțit de soțul său. A vândut tot ce avea ca să poată mânca

113
0

Nu este nevoie de mult pentru a trece de la a avea un acoperiș deasupra capului la a ajunge pe străzi. Uneori, e de ajuns o singură decizie greșită sau un crud joc al destinului. Numele meu este Amber. Până de curând, trăiam ceea ce credeam că este viața de vis alături de soțul meu, Louis, și fiul nostru, Allen. Păream atât de fericiți. Apoi, dintr-o dată, totul s-a schimbat.

RECLAMĂ

„Ne-am grăbit, Amber. Nu mai pot continua așa!” a spus Louis într-o seară. Simțeam cum inima îmi cade. „Louis, glumești, nu-i așa? Nu poți pur și simplu să ne părăsești așa! Dar Allen? Are doar doi ani!” am implorat eu.

„Asta e problema, Amber!” mi-a răspuns el. „M-am săturat de toate responsabilitățile. Am nevoie de timp pentru mine. Am găsit pe cineva care mă înțelege!” În acea noapte, când a plecat, m-am prăbușit. Odată ce Louis a plecat, realitatea m-a lovit din plin. Mă chinuiam să găsesc un loc de muncă în timp ce aveam grijă de Allen singură. Două săptămâni mai târziu, proprietara ne-a dat afară pentru că nu mai puteam plăti chiria, iar Protecția Copilului l-a luat pe Allen. În acea noapte, eram fără casă și cu inima frântă. Bebelușul meu, copilul meu, mi-a fost luat.

Am vândut tot ce aveam, inclusiv telefonul, și asta m-a ajutat să supraviețuiesc o perioadă. Dar, în cele din urmă, banii s-au terminat. Într-o seară, stând afară în frig, mi-am amintit de avertismentele tatălui meu despre Louis. „Nu e potrivit pentru tine,” îmi spusese tata. Îmi doream să-l fi ascultat. Disperată să reiau legătura cu el, am decis să-mi cumpăr un telefon pentru a-l suna. M-am înfometat timp de o săptămână ca să economisesc suficient pentru a cumpăra un telefon second-hand. Lacrimile nu s-au oprit când am format numărul tatălui meu. „Alo?” a răspuns el. „Sunt… Amber, tată,” am spus printre suspine. „Amber, draga mea! Tu ești? Doamne! Cum stau lucrurile?”

„Am nevoie de ajutorul tău, tată!” „Totul e în regulă?” „Doar vino cât mai repede, tată!” am spus. A ajuns repede. Într-o cameră de hotel, mi-am vărsat sufletul despre trădare și zilele mele petrecute pe stradă. Tata m-a consolat. A doua zi, tata și cu mine am mers la orfelinat pentru a începe formalitățile de a-l aduce pe Allen acasă. După ce totul s-a finalizat, tata ne-a dus pe Allen și pe mine la New York.

De asemenea, a angajat un detectiv privat pentru a afla unde era Louis. S-a dovedit că Louis mă înșela cu fiica șefului său. Când șeful lui a aflat adevărul — că Louis era căsătorit și și-a abandonat familia — l-a concediat. Louis a ajuns să trăiască pe străzi. Părea că dreptatea a fost făcută. Înapoi acasă, alături de tata și Allen, m-am simțit mai puternică. Viața m-a doborât, dar m-a învățat reziliența. Iar cu sprijinul tatălui meu, știam că putem face față oricăror provocări viitoare.  sursa:https://redactia.ro/o-femeie-a-ajuns-pe-strazi-dupa-ce-s-a-despartit-de-sotul-sau-a-vandut-tot-ce-avea-ca-sa-poata-manca-349492?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR0oh03QCyWfkAXuDEMqRh0_AHLD9-bCLqypyaUO5muh2bI4QY1WJooZjqA_aem_gHo5f8Nc0t5b2nUmI7DSFQ

RECLAMĂ
Articolul precedent„La înmormântarea bunicului meu, o străină mi-a înmânat un bilet — Nu m-am putut abține să râd după ce l-am citit, pentru că bunicul ne păcălise pe toți” Ce scria
Articolul următorȘi-a scos soția în oraș, însă la întoarcere a picat cerul pe ei! Ce au putut găsi în casa lor: „Erau peste 300…” Este îngrozitor ce au găsit, poliția a venit în secunda următoare