Acasă Monden Primele declarații ale lui Randi după ce a fost prins drogat la...

Primele declarații ale lui Randi după ce a fost prins drogat la volan! Cum comentează artistul situația în care se află

152
0

Randi a făcut primele declarații după ce a fost prins drogat la volan! Ce a spus artistul despre situația în care se află și cum a comentat controversele apărute. Reporterii SpyNews.ro au obținut reacția exclusivă a cântărețului, pe numele său real, Andrei Ștefan Ropcea.Pe numele lui Randi a fost deschis un dosar penal după ce a fost prins conducânt sub influența substanțelor interzise. Incidentul s-ar fi petrecut în luna februarie, când oamenii legii l-au oprit în trafic pentru un control de rutină.

RECLAMĂ

Atunci, artistul a refuzat să fie testat cu aparatul drugtest, așadar a fost dus la o unitate medicală unde i-au fost prelevate probe biologice pentru determinarea prezenței substanțelor psihoactive în organism. Rezultatele au arătat că Randi consumase cocaină și canabis.

Randi, primele declarații după ce a fost prins drogat la volan

La scurt timp după ce informația potrivit căreia Randi a fost prins conducând sub influența substanțelor interzise, artistul a oferit o primă reacție.

Andrei Ștefan Ropcea a ținut să puncteze că până în momentul în care ancheta se va termina, el se bucură de prezumția de nevinovăție.

„Da, e adevărat că există o anchetă în desfășurare! Până când aceasta se va termina, mă bucur de prezumția de nevinovăție! Acum că tot mă bucur de atâta atenție, o s-o folosesc cu un scop nobil: Asociația Salvați Copiii are nevoie urgent de un milion cinci sute de mii pentru renovarea unei secții care se ocupă cu salvarea nou născuților cu probleme! Știu că par mulți bani, însă și noi suntem mulți și împreună suntem puternici! Sper să redactați replica mea până la final și să donați! Mulțumesc din suflet!”, a declarat Randi pentru SpyNews.ro.

Conform raportului poliției din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov, „la data de 11 februarie a.c., în jurul orei 16:00, polițiștii au oprit un autoturism condus de un bărbat de 40 de ani, pe D.N. 1, în zona localității Săftica. Solicitat să se supună testării cu aparatul drugtest, acesta a refuzat, fiind ulterior condus la spital pentru prelevarea de probe biologice necesare stabilirii compoziției toxice”.

Ce răspuns a dat Randi când a fost întrebad dacă are sau iubită

Cu ceva vreme în urmă, în cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru Antena Stars, Randi a răspuns la întrebarea: ”Ai iubită?”. La acel moment, artistul a precizat că e focusat pe viața profesională și nu se gândește prea mult la viața sentimentală.

„Nu am avut timp deloc să mă gândesc la asta… Aș zice însă că maturitatea e cea mai importantă, de acolo vin toate: înțelegerea, iubirea, toate legăturile profunde de care avem nevoie ca să rezistăm în timp, pentru că majoritatea relațiilor după 2-3 ani sunt gata. Va veni și timpul pentru relații de genul ăsta. Nu știu pe ce plan e viața sentimentală, dar mă gândesc mai puțin la ea.”, a spus Randi.

sursa: https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/primele-declaratii-ale-lui-randi-dupa-ce-a-fost-prins-drogat-la-volan-cum-comenteaza-artistul-situatia-in-care-se-afla-341850.html

RECLAMĂ
Articolul precedentCe răspunsuri halucinante are Elena Lasconi la întrebări despre politica externă, NATO și trupele din România
Articolul următorDe la ce a pornit scandalul de la Unirii. Nicușor Dan: „Să-și strângă gardurile” / Băluță: „Vrea să fie un împărat al Bucureștiului”