Acasă Monden Roxana Vașniuc, în doliu!

Roxana Vașniuc, în doliu!

196
0

Roxana Vașniuc, în doliu! Vedeta a pierdut o persoană extrem de dragă: „Ce gol imens mi-ai lăsat…”Roxana Vașniuc trece prin momente dificile după ce bunica ei s-a stins din viață. Prin intermediul unui mesaj emoționant pe care l-a scris pe rețelele de socializare, vedeta a anunțat că una dintre cele mai dragi ființe din viața ei a plecat din această lume.Roxana Vașniuc obișnuiește să fie activă în mediul online, acolo unde își ține fanii la curent cu lucrurile care se întâmplă în viața ei. De curând, aceasta a renunțat la postările cu ea în ipostaze sexy și provocatoare, și a publicat un mesaj emoționant.

RECLAMĂ

Bunica Roxanei Vașniuc s-a stins din viață

Clipe dificile pentru Roxana Vașniuc. Bunica vedetei s-a stins din viață și a lăsat un gol imens în sufletul nepoatei sale. De curând, Roxana Vașniuc a scris un mesaj emoționant în mediul online.

„Ai plecat mamaie, ce gol imens mi-ai lăsat în suflet, ce durere… nu pot să mă împac cu gandul că nu te voi mai găsi acasă. Îți mulțumesc pentru că mi-ai făcut cea mai frumoasă copilărie și am văzut ce înseamnă dragostea de bunici. Drum lin …”, a fost mesajul scris de Roxana Vașniuc în descrierea unei fotografii în care apare fiica ei alături de bunica ei.

Așadar, Roxana Vașniuc trece prin momente extrem de dificile după ce una dintre cele mai dragi persoane din viața ei s-a stins din viață. Va dura ceva timp până când vedeta se va obișnui cu pierderea buniciii ei.

Roxana Vașniuc a trecut prin clipe dificile și când mama ei s-a confruntat cu serioase probleme de sănătate

Cu ceva vreme în urmă, Roxana Vașniuc spunea că mama ei se confruntă cu probleme serioase de sănătate. Vedeta povestea că, deși încearcă să o întărească să fie puternică, e chinuitoare situația și pentru ea dar și pentru cea care i-a dat viață.„Sunt foarte curioasă și sper din suflet să reușim să aflăm ce se întâmplă, din ce cauză a făcut atac cerebral, dacă a făcut, pentru că are mai multe simptome care seamănă cu mai multe afecțiuni, și din cauza asta nu știe nimeni ce are, și ea îmi zice: ”nu mai pot, mă duc”. și eu când aud, mi-e foarte greu. Încerc să o stabilizez, să o întăresc și să fie puternică. E greu, nu vrea să mănânce, e chinuitor așa și pentru mine și pentru ea mai ales.”, a spus Roxana Vașniuc.

sursa:https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/roxana-vasniuc-in-doliu-vedeta-a-pierdut-o-persoana-extrem-de-dragace-gol-imens-miai-lasat-foto-341814.html

RECLAMĂ
Articolul precedentS-a aflat! Motivul pentru care Gică Hagi a fost ținut la porți, înainte de Cipru – România
Articolul următorBărbat lovit cu ciocanul în cap și călcat în picioare de mai mulți indivizi deosebit de periculoși. Incident șocant într-o parcare din Chiajna