Acasă STIRI SPORTIVE S-a aflat! Motivul pentru care Gică Hagi a fost ținut la porți,...

S-a aflat! Motivul pentru care Gică Hagi a fost ținut la porți, înainte de Cipru – România

161
0

Gică Hagi (59 de ani) a fost prezent la meciul dintre Cipru și România, încheiat 0-3 în etapa a treia a Ligii Națiunilor.Însoțit de soția sa, Marilena, și de Elena, partenera lui Ianis, Gică Hagi a fost surprins într-o ipostază neașteptată înainte de meci. A stat momente bune la porțile de acces, în așteptarea intrării pe stadion.

RECLAMĂ

Gică Hagi, ținut la porți înainte de Cipru – România

Ciprioții de la Protathlima notează că Gică Hagi a trebuit să aștepte ceva mai mult pentru a intra pe stadion pentru că a avut bilete într-o zonă rezervă inițial doar suporterilor echipei gazdă.Cum ciprioții nu s-au înghesuit să cumpere bilete, în acel sector au fost vândute tichete și suporterilor români, iar accesul s-a făcut ceva mai greoi.Gică Hagi nu a părut deranjat de situație și că nu a primit un tratament preferențial, ci a stat la coadă calm, alături de ceilalți suporteri, iar cu mulți dintre ei a făcut poze.

sursa: https://www.digisport.ro/fotbal/echipa-nationala/s-a-aflat-motivul-pentru-care-gica-hagi-a-fost-tinut-la-porti-inainte-de-cipru-romania-3217637

RECLAMĂ
Articolul precedentPresa cipriotă a reacționat când a văzut că Gică Hagi a fost tratat ca un suporter obișnuit și pus să stea la coadă înainte de Cipru – România!
Articolul următorRoxana Vașniuc, în doliu!