Acasă Monden Lovitură devastatoare pentru impresarul condamnat în dosarul „Haiducii” / Plătește pentru tot

Lovitură devastatoare pentru impresarul condamnat în dosarul „Haiducii” / Plătește pentru tot

133
0

Condamnat penal în dosarul „Haiducii”, impresarul Radu Baron a încercat să obțină rejudecarea procesului și, eventual, achitarea, însă instanța i-a respins cererea și l-a obligat să plătească pentru proces.La doi ani de la condamnarea primită în dosarul „Haiducii”, Radu Baron a primit, recent, o lovitură teribilă: judecătorii i-au respins cererea de revizuire – o cale extraordinară de atac la care impresarul apelase, pentru a-și demonstra nevinovăția.

RECLAMĂ

Ieri, impresarul Baron a contestat și această hotărâre, însă șansele de a-și albi cazierul sunt extrem de slabe, în condițiile în care Judecătoria Târgu Secuiesc a decis: „Respinge ca neîntemeiată cererea de revizuire formulată de petentul condamnat BARON RĂDUŢ, împotriva sentinței penale nr. 162/30.07.2021 pronunțată de Judecătoria Târgu Secuiesc în dosarul nr. 1984/322/2018, definitivă prin decizia penală nr. 1323/AP/22.02.2022, pronunțată de Curtea de Apel Braşov, în contradictoriu cu intimaţii Niculae Marian, Caloeanu Cristian, Vieru Cătălin, SC DRAGON RBA IMPORT EXPORT SRL, SC B3 MEDIA INTERNAŢIONAL SRL şi SC DRAGON RBA IMPORT-EXPORT SRL – PRIN LICHID.JUD.ION ŞI ASOCIAŢII SPRL. Obligă revizuientul Baron Răduţ să achite suma de 100 de lei reprezentând cheltuieli judiciare avansate de stat. Cu drept de apel, în termen de 10 zile de la comunicare”.

Impresarul Radu Baron a fost condamnat definitiv la plata unei amenzi de 12.600 lei (70 lei x 180 zile-amendă), pentru săvârșirea infracțiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare. În plus, Baron a fost obligat să le achite artiștilor cheltuielile de judecată: lui Cristian Caloeanu – 3.000 de lei, iar lui Cătălin Vieru – 2.000 de lei. De asemenea, impresarul trebuie să achite câteva sute de lei, către stat. Dacă nu va achita amenda primită în sentința penală, Radu Baron ar putea fi închis, conform legii, 180 de zile, într-un penitenciar.

După ce a aflat de condamnarea primită de Radu Baron, artistul Cristian Caloeanu a declarat, în exclusivitate pentru SPYNEWS: „A pierdul apelul. Condamnarea rămâne valabilă și trebuie să achite sumele stbilite de instanța de fond. Însă probabil vom fi nevoiți să deschidem alte procese, pentru a-l executa silit, fiindcă el refuză, în prezent, să achite cheluielile de judecată dintr-un alt proces civil pe care noi l-am câștigat”.
La scurt timp după ce SPYNEWS a dezvăluit că Radu Baron a fost condamnat, impresarul a declarat, conform playtech.ro, că este uluit de decizia instanței: „Mă declar foarte surprins de soluția nedefinitivă a judecătoriei Târgu Secuiesc de a mă amenda pentru folosirea unei mărci ce aparține societății mele, B 3 Media International SRL, pentru asemănarea cu o marcă anterioară, marcă anulata pentru rea-credință, TRUPA HAIDUCII. Mă declar foarte surprins să constat că o instanță poate amenda un intreprinzător pentru utilizarea unei mărci deținute de o societate în care acesta este unic acționar. Mai mult, marca înregistrată anterior este anulată pentru rea-credință de o instanță specializată în drepturi de proprietate intelectuală”.

SURSA:https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/lovitura-devastatoare-pentru-impresarul-condamnat-in-dosarul-haiducii-plateste-pentru-tot-341784.html

RECLAMĂ
Articolul precedentAlertă de securitate emisă de Ambasada SUA din România: Există informații despre un posibil atac la un lăcaș religios
Articolul următorFOTO Primele imagini cu Nelu Tătaru în cabinet cu diverse sume de bani pe birou