Acasă Monden I-a ajutat la greu, dar i-au întors spatele. Elena Merișoreanu, uitată de...

I-a ajutat la greu, dar i-au întors spatele. Elena Merișoreanu, uitată de oamenii cărora le-a fost aproape: „Nu am făcut diferență între fetele mele și alte persoane”

128
0

Elena Merișoreanu spune că a rămas cu un gust amar, după ce i-a ajutat pe artiștii din noua generație de muzică populară, dar care mai apoi i-au întors spatele. Chiar dacă le-a făcut un bine, interpreta a declarat că sunt unele persoane de care nici nu vrea să mai audă.

RECLAMĂ

Elena Merișoreanu a declarat că și-a dorit mereu să îi ajute pe artiștii din noua generație de muzică populară, așa că, le-a făcut un bine, doar că ar fi fost dezamăgită, căci ar fi uitată de ei. Totuși, există și câteva persoane cu care ține și în prezent legătură și pe care i-a ajutat, printre care Adriana Antoni și Adina Roșca și soțul ei, Cătălin.

Elena Merișoreanu, uitată de oamenii cărora le-a fost aproape la greu

Elena Merișoreanu spune că au fost oamenii din muzica populară pe care i-a considerat parte din familie, dar au dezamăgit-o. Interpreta a declarat că le-a sărit mereu în ajutor la greu și i-a considerat ca pe proprii copii. Artista a preferat să nu dea nume, căci spune că nu vrea să le facă rău persoanelor respective.

„Mare decepție am din partea unor oameni dragi sufletului meu pe care i-am considerat făcând parte din familia mea, din sufletul meu. Nu am făcut niciodată diferență între fetele mele și alte persoane pe care le-am ajutat mult de tot. E greu să mai faci față la valul de cântăreți care vin cu mult talent și cu multă dăruire acestui gen de muzică. Sunt unele persoane de care nu mai vreau să știu de ele tot restul vieții mele pentru că le-am făcut prea mult bine și m-au răsplătit cu lucruri care nu ar fi trebuit, deși dacă ar fi să vorbesc, dar eu nu vorbesc, pentru că nu vreau să fac rău… Câte știu eu nu știe nimeni, dar nu-i nimic. Să fie sănătoși și să stăpânească sănătoși ce au”, a declarat Elena Merișoreanu, într-un interviu acordat pentru Știrile Antena Stars.

Interpreta de muzică populară, cuvinte de laudă la adresa Adrianei Antoni

Elena Merișoreanu spune că a ajutat-o pe Adriana Antoni, cu care are și în prezent o relație specială. O consideră parte din familie și spune că oricând i-ar fi alături artistei. Cuvinte de laudă a avut și la adresa Adinei Roșca și a soțului acesteia, Cătălin.

„Da (n.r. a sprijinit-o mult și pe Adriana Antoni). Ea face parte din familie Adina Roșca, Cătălin, soțul ei și au familii frumoase și oameni care au o educație extraordinară. Eu îi iubesc pe toi colegii”, a mai spus interpreta de muzică populară.

sursa: https://spynews.ro/monden/emisiuni-tv/ia-ajutat-la-greu-dar-iau-intors-spatele-elena-merisoreanu-uitata-de-oamenii-carora-lea-fost-aproape-nu-am-facut-diferenta-intre-fetele-mele-si-alte-persoane-341633.html

RECLAMĂ
Articolul precedentCuliță Sterp, decizie de ultimă oră, ca să fenteze pedeapsa / Va continua să șofeze
Articolul următorAre două facultăți, dar muncește la oi. Dimineața e învățătoare, iar în restul zilei ciobăniță în ferma familiei