Acasă Monden Marilu Dobrescu, agresată sexual în Bali! Influencerița a prezentat dovezi clare și...

Marilu Dobrescu, agresată sexual în Bali! Influencerița a prezentat dovezi clare și a povestit cum a început totul: ”Și-a plimbat mâna…”

65
0

Marilu Dobrescu a fost agresată în Bali! Influencerița a trăit momente de coșmar alături de un bărbat și a decis să facă totul public! A prezentat dovezi incontestabile, iar ceea ce s-a întâmplat este greu de imaginat!Marilu Dobrescu și-a dedicat ultimele luni călătoriilor, după despărțirea de Iustin Petrescu. A petrecut o lungă perioadă prin alte colțuri ale lumii, inclusiv în Bali. Deși călătorește foarte des, nu a putut să anticipeze ceea ce urmează să se întâmple!

RECLAMĂ

Marilu Dobrescu a fost abuzată sexual în Bali

Influencerița le-a împărtășit fanilor experiența îngrozitoare de care a avut parte în Bali. În spatele imaginilor fabuloase se află detalii la care nimeni nu se aștepta. Totul a pornit după ce a acceptat propunerea unui bărbat, asociat la un resort din Bali. Ea trebuia să posteze imagini și să ăi facă reclamă, iar el trebuia să îi ofere cazare gratuită.

Acesta i-a făcut legătura cu o angajată de la marketing, au stabilit detaliile, iar în urma discuției trebuia să stea în resort două sau trei zile. De atunci nu au mai comunicat. A sosit momentul să ajungă în Bali, iar Marilu Dobrescu și asistentul ei au ajuns la locația respectivă.

Locul arăta minunat, a fost cucerită de piesaje și de decor, iar la un moment dat a intrat în piscină, în timp ce avea drona la ea. Fără să se aștepte, Marilu Dobrescu s-a trezit la resort cu bărbatul cu care vorbise.

Cei doi au discutat mai multe lucruri, iar bărbatul i-a făcut confesiuni despre viața lui, spunând că este tată singur. Influencerița a verificat acest lucru și a constat că nu este adevărat, căci mama copilului făcea parte din viața micuțului.

Cei doi urmau să ia masa împreună, însă bărbatul i-a spus că este obosit și i-a propus să se întâlnească cu asociatul lui, în urma undie discuții pe care au avut-o despre un teren în Bali, despre care Marilu Dobrescu a fost interesată.

Marilu Dobrescu a acceptat propunerea și s-a întâlnit cu bărbatul respectiv. Se aflau într-o junglă, iar asociatul i-a propus să meargă la el acasă. Influencerița a intrat în casa lui și i-a prezentat mai multe camere.

Asociatul a lăsat-o fără cuvinte

În momentul în care au ajuns într-un dormitor, asociatul i-a spus că își cere scuze că totul este deranjat, dar bărbatul cu care ea vorbise inițial pe Internet a petrecut timp acolo cu mai multe domnișoare recent.

În timp ce se aflau acolo, bărbatul a început să o atingă pe Marilu Dobrescu, deși ea a spus că nu ăși dorește acest lucru. Acesta a ignorat și a continuat să o atingă pe corp.

”A pus mâna pe mine. Nu o să uit momentul acesta niciodată și vreau să vă zic că în viața asta nimeni nu a pus, fără consimțământul meu, mâna pe mine. A făcut o mișcare în care și-a plimbat mâna de pe sâni, în partea de jos, pe picioare, din nou în partea de sus. Făcea o mișcare prin care a atins toate zonele posibile. Și-a retras mâna și a început să râdă”, a declarat Marilu Dobrescu, pe Youtube.

Marilu Dobrescu crede că bărbatul cu care a vorbit pe Internet și asociatul său au astfel de intenții cu toate tinerele cărora le fac astfel de propuneri, și anume să promoveze resortul. Acest lucru i-a fost confirmat de faptul că avea imagini recente cu o altă influenceriță din Spania, din aceleași locuri.

sursa:https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/marilu-dobrescu-agresata-sexual-in-bali-influencerita-a-prezentat-dovezi-clare-si-a-povestit-cum-a-inceput-totul-sia-plimbat-mana-341584.html

RECLAMĂ
Articolul precedentLiviu Vârciu s-a sărutat cu altă femeie! Anda ce spune? Imaginile au fost filmate!
Articolul următorMonica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță, dansul mirilor! Cei doi miri au plutit pe ring