Acasă Monden Liviu Vârciu s-a sărutat cu altă femeie! Anda ce spune? Imaginile au...

Liviu Vârciu s-a sărutat cu altă femeie! Anda ce spune? Imaginile au fost filmate!

58
0

Liviu Vârciu, proaspăt însurat de două luni cu Anda Călin, după o relație de opt ani, a fost surprins în ipostaze neașteptate. A fost filmat în timp ce se săruta cu o altă femeie.Liviu Vârciu și Anda Călin s-au căsătorit în luna august, după opt ani de relație. A fost surprins în timp ce se săruta cu o altă femeie. Din fericire pentru soția lui, totul s-a întâmplat în timpul unei scene din cel mai nou film produs de Liviu Vârciu, Zăpadă, Ceai și Dragoste: Cu puțin noroc. Filmul reprezintă continuarea primei părți cu același nume lansată în 2021.

RECLAMĂ

Liviu Vârciu s-a sărutat cu o altă femeie

Cu toate că este vorba doar de o scenă dintr-un film, este foarte interesant cum este pentru Anda Călin să fie soția unui actor care se sărută cu o altă femeie. Pentru cei care sunt curioși cine este domnișoara cu care se sărută Liviu Vârciu, filmul este deja disponibil în cinematografele din toată țara din 27 septembrie.Filmul spune povestea a trei prieteni, care încearcă să revină în prezent, după ce au rămas blocați în trecutul vremurilor dacice. Doar că, nu le este deloc ușor, asta pentru că se lovesc de provocări, iar Împăratul Nerva le pune și el bețe în roate.

Anda Călin, alături de Liviu Vârciu, la premiera filmului

Liviu Vârciu spune despre Anda Călin că i-a fost mereu alături și, evident, l-a sprijinit și în timpul filmărilor pentru cea mai nouă producție a lui, în care este și actor. Recunoaște că nu a fost deloc ușor, căci au fost și momente stresante în timpul filmărilor, dar tot soția a reușit să îl calmeze.

„De fiecare dată a fost lângă bine și va fi lângă mine. Ea cred că a suferit cel mai mult dintre toți, pentru că nervii mei, stresul meu, ea a fost acolo să mă calmeze și să mă facă să iau deciziile bune pentru acest film. Acum echilibrul meu e familia și sunt împlinit din toate punctele de vedere”, declara Liviu Vârciu, într-un interviu acordat pentru Știrile Antena Stars.

sursa:https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/liviu-varciu-sa-sarutat-cu-alta-femeie-anda-ce-spune-imaginile-au-fost-filmate-341590.html

RECLAMĂ
Articolul precedentDorinel Munteanu și-a cerut iertare, în direct, după gestul față de fotbalistul său Maftei și după reacția față de comentariile celor care l-au atacat! Mesajul pentru criticii lui din Generația de Aur și pentru Adrian Mutu
Articolul următorMarilu Dobrescu, agresată sexual în Bali! Influencerița a prezentat dovezi clare și a povestit cum a început totul: ”Și-a plimbat mâna…”