Acasă Monden Theo Rose a apelat la o tunsoare cu care i-a surprins pe...

Theo Rose a apelat la o tunsoare cu care i-a surprins pe toți. „De când visam să îmi fac și nu aveam curaj”

85
0

Îndrăgita artistă Theo Rose a apelat la o tunsoare cu care i-a surprins pe toți și care îi pune mai mult în valoare chipul. Jurata de la Vocea României recunoaște că de mult își dorea o asemenea schimbare de look. După ce Theo Rose a postat imaginea cu noua ei coafură, fanii au felicitat-o pentru alegerea făcută.

RECLAMĂ

Theo Rose și-a făcut o schimbare de look cu care i-a surprins pe toți fanii. Artista are un păr foarte bogat și lung, care îi permite să și-l coafeze cum își dorește. Acum, interpreta a făcut o alegere îndrăzneață dar care o avantajează.

Theo Rose a apelat la o tunsoare cu care i-a surprins pe toți

Zilele trecute, Theo Rose a simțit nevoia unei schimbări și a apelat la un hairstylist. Apoi, jurata de la Vocea României le-a arătat și fanilor cum arată cu noul look. Iubita lui Anghel Damian a postat mai multe imagini pe rețelele sociale, după ce și-a făcut breton. E o schimbare pe care și-o dorea de multă vreme, dar abia acum a făcut pasul.

„Am îndrăznit să cer breton după o viață de așteptare. M-am îndrăgostit de freza asta! Laura Elena (n.r. – hairstilyst-ul care a tuns-o) încerca să mă pregătească pentru o perioadă de adaptare. Ce să? Nu există! Îmi place de leșin!”, a scris Theo Rose, în descrierea imaginilor pe care le-a postat pe Instagram, în care își etalează noul look.

Fanii au fost foarte încântați de cum arată acum și au complimentat-o neîncetat.

„Vai de mine, ce frumusețe de femeie”, „Ai cam rupt cu freza asta! Top!”, „WOW… de când visam să îmi fac și nu aveam curaj… îți stă superb!”, „Ești o femeie superbă și cu breton, și fără!”, „Ești foarte frumoasă și te prinde de minune!”, „Ce schimb brutal. În bine, bineînțeles, și ce bogăție de păr! Cea mai potrivită alegere!”, „Doamne, zici că de o viață ai freza asta, atât de bine ți se potrivește, esti divină!”, „Coafat arată perfect, vrem să vedem după ce îl speli dacă mai arată așa perfect!”, au fost doar o parte din reacțiile fanilor care au complimentat-o pe artistă pentru alegerea făcută.

Theo Rose, despre operații estetice

Theo Rose se simte bine în pielea ei și a mărturisit că nu dorește să apeleze la schimbări estetice majore, așa cum fac alte vedete. Singura intervenție a fost scoaterea unei alunițe de pe nas.

„Mai știți alunița mea, căpușa mea, de pe nas? Am scos-o. Gata, mi-am luat la revedere. Prea nu se concentra nimeni când voia să se uite în ochii mei, îi pica ochii pe alunița asta. Și era și în creștere. Era un pic nesimțită, se obrăznicise în ultima vreme. Gata!”, a povestit Theo Rose, pe pagina personală de Instagram.

sursa: https://www.bzi.ro/theo-rose-a-apelat-la-o-tunsoare-cu-care-i-a-surprins-pe-toti-de-cand-visam-sa-imi-fac-si-nu-aveam-curaj-5079009?utm_source=RADIOBZI&utm_medium=FB&utm_campaign=FB-Post&fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR3IIcE_mwkahY1EkoDx5rAIuFj6tmZXF-oFxfzokEz2nVjcoiLG0S1Ke4E_aem_mzdcTNJgbP37z3Xt_etntw

RECLAMĂ
Articolul precedentAndreea Bostănică a reușit la 20 de ani ce alți oameni nu fac într-o viață întreagă.