Acasă Life Style Viața unui iepuraș Playboy. De la conac la traiul pe străzi: „Am...

Viața unui iepuraș Playboy. De la conac la traiul pe străzi: „Am locuit cu Hugh Hefner, acum dorm într-un cort”

130
0
Ex-PlayBoy Bunny Louise Glover.
Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, camping şi plasă de ţânţari

Louise Glover, un fost iepuraș care a locuit la celebra Playboy Mansion și a socializat cu celebrități de renume mondial, trăiește acum într-un cort. La 41 de ani, Glover, care a fost desemnată „Modelul anului” de Playboy în 2006 și a stat temporar la fastuoasa proprietate a lui Hugh Hefner, a trecut prin schimbări dramatice în viață.Viața ei a început să se complice în 2010, când a suferit un stop cardiac în urma unei intervenții chirurgicale de implant mamar și a petrecut cinci săptămâni în spital. Acum, locuiește într-un cort de 80 de dolari pe o fermă din apropierea Reading, Anglia, temându-se de venirea iernii.

RECLAMĂ

„Nu am o familie la care să mă întorc”, a declarat Glover într-un interviu emoționant pentru The Sun.

Crescută în case de plasament, ea încearcă să rămână optimistă, dar recunoaște că situația devine tot mai dificilă.

„Trebuie să scap de asta înainte de venirea iernii”, a spus ea.

Viața unui fost iepuraș Playboy
Cariera de model a lui Glover a început la 20 de ani, câștigând rapid notorietate internațională. Ea a fost supranumită „Carmen Electra britanică” și a fost invitată în Statele Unite pentru a poza pentru Playboy.„A fost ca o altă lume”, a spus ea despre perioada petrecută alături de celebrități precum Leonardo DiCaprio, Matthew Perry și Paris Hilton.
Glover își amintește petrecerile sălbatice de la Playboy Mansion, unde a locuit pentru scurt timp, menționând cum a dansat o dată alături de Snoop Dogg la una dintre petreceri. De asemenea, a vorbit cu căldură despre Hefner, descriindu-l ca pe un gentleman și amintindu-și cum celelalte modele Playboy o tratau ca pe o familie.După ce s-a recuperat în urma stopului cardiac, Glover s-a dedicat fitnessului și a devenit antrenor personal. Însă, în contextul crizei costului vieții din Marea Britanie, a pierdut multe dintre oportunitățile de muncă.
„Munca de model nu mai este disponibilă acum că sunt mai în vârstă”, a explicat ea.
Totuși, refuză să facă compromisuri, declarând că nu ar accepta niciodată să facă striptease sau să își creeze un cont OnlyFans cu conținut pentru adulți, spunând că are „prea mult respect de sine” pentru astfel de lucruri.
În prezent, Glover încearcă să atragă noi clienți pentru antrenamente personale și își dorește să își dezvolte o mică afacere de plimbat câini. Deși locuiește într-un cort modest, cu o sobă mică și două sticle de apă caldă pentru căldură, ea rămâne optimistă.
„Într-un fel, mă simt mai liniștită acum. Noaptea trecută, am stat și am privit stelele căzătoare din sacul meu de dormit. Sunt sigură că norocul meu se va schimba în curând.”

sursa:https://www.bzi.ro/viata-unui-iepuras-playboy-de-la-conac-la-traiul-pe-strazi-am-locuit-cu-hugh-hefner-acum-dorm-intr-un-cort-5079099?utm_source=SIM&utm_medium=FB&utm_campaign=FB-POST&fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR3IIcE_mwkahY1EkoDx5rAIuFj6tmZXF-oFxfzokEz2nVjcoiLG0S1Ke4E_aem_mzdcTNJgbP37z3Xt_etntw

RECLAMĂ
Articolul precedentAceastă artistă are, la 33 de ani, nu mai puțin de ȘAPTE copii și este însărcinată cu cel de-al optulea
Articolul următorIonica Adriana, poveste impresionantă de viață. Cum a ajuns dintr-un orfelinat din Cluj-Napoca pe scenele teatrelor din Londra