Acasă Monden La 6 ani de la căsătorie, soția unui milionar gorjean, dă cărțile...

La 6 ani de la căsătorie, soția unui milionar gorjean, dă cărțile pe față: „Pe el l-am vrut. Și am sacrificat tot și nu am greșit!”

109
0

A fost sărbătoare mare luni în familia omului de afaceri originar din județul Gorj, Cristi Borcea. Afaceristul și soția lui, Valentina Pelinel, au sărbătorit 6 ani de căsnicie. Momentul a fost punctat de soția lui Borcea inclusiv pe rețelele de socializare.

RECLAMĂ

alentina Pelinel a postat mai multe fotografii de la nunta lor din Budapesta, alăturând și o sumedenie de inimioare, semn că sentimentele lor nu s-au schimbat din acel moment. Iar cea mai bună dovadă sunt cei trei copii pe care îi au împreună: pe Milan (8 ani) și pe gemenele Indira Maria şi Rania Maria, în vârstă de 5 ani.

Copii pe care îi adoră și pentru care Cristi Borcea ar face orice. Să nu uităm momentul de acum aproape 3 ani, când, de dragul fiului său, Cristi Borcea s-a costumat în Batman. Fiul său, Milan, alesese costumul lui Superman.

Tot atunci, Valentina, în vârstă de 43 de ani, nu a exclus posibilitatea de a mai avea un copil. ”Nouă ne plac, dar deocamdată avem casa plină de copii (râde). Nu spun nu, cine știe ce îți poate aduce ceasul.

De când îi avem pe cei mici, suntem foarte fericiți. Evident că nu este deloc ușor, mai ales la vârstele acestea, dar satisfacția e mare. Nu se compară cu absolut nimic pe lumea asta zâmbetul lor, bucuria din ochii lor. E un sentiment special, unic”, mai spunea ea atunci.

Cei doi s-au căsătorit imediat după eliberarea din închisoare a lui Borcea, ceremonia având loc la Budapesta. Numeroase celebrități din România și-au făcut prezența la nunta celor doi. Nașii lor au fost Marius Vizer și Irina Nicolae, fosta componentă a trupei ASIA.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea s-au căsătorit după cinci ani de relație. Au ales Mănăstirea „Sfântul Ioan Botezătorul” din Budapesta, unde s-a oficializat slujba religioasă, și un local de lux care a fost închiriat pentru suma de 13.000 de euro.

Ioan Becali, Gigi Neţoiu şi Victor Piţurcă au fost cavaleri de onoare ai cuplului. Salonul ales pentru nuntă a fost ideal pentru maxim 80 de persoane. Cu toate că evenimentul a fost doar pentru apropiați, luxul și opulența nu au lipsit.

Dansul mirilor a avut loc pe o melodie a lui Frank Sinatra – „My way”, iar momentul a fost cât s epoate de romantic. Muzica populară și cea lăutărească nu au lipsit, fiind îmbinate cu ritmuri romantice și latino.

Pentru niciunul dintre miri nu a fost prima nuntă. Valentina Pelinel a mai fost căsătorită cu Cristian Boureanu, iar actualul ei soț cu Mihaela Borcea și Alina Vidican.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea și-au separat averile

Când a fost invitată la podcastul „Ameritat cu Nasrin”, moderat de Nasrin Ameri, Valentina Pelinel a dezvăluit că motivul pentru care stă cu Cristi Borcea nu e reprezentat de banii acestuia, căci nici nu ar avea cum, din punct de vedere legal, să rămână cu ei.

Mai mult, ea spune că în 2014 a ales cu tot sufletul să îl aștepte, până când va ieși din penitenciar, pentru a fi o familie.

Eu deja eram un model de talie internațională cunoscut. Că produceam bani nu e un secret. E normal ca la nivelul ăla să produci bani.

Aveam un apartament la New York și aveam o vârstă la care, fără copii, puteam să fac ce vreau. Iar omul pentru care am ales să fiu aici era într-o situație dificilă, despre care eu știam, și m-a prevenit că nu o să fie ușor.

Păi dacă eu alegeam calea ușoară, nu eram eu în avion la New York? Ce îmi lipsea? Dar mie mi-a lipsit el. Pe el l-am vrut. Și am sacrificat tot și nu am greșit.

Vrei să știi care e adevărul? Că asta nu am spus niciodată public? Noi avem separare de bunuri. Eu nu sunt în relația asta pentru bunurile soțului meu. El ne creează toate condițiile, și mie, și copiilor, nu am ce să îi reproșez, nu ne lipsește absolut nimic, dar ce e între noi nu se rezumă la bani”, a dezvăluit Valentina în podcast. Și iată că timpul îi dă dreptate.

sursa:https://www.gorjonline.ro/la-6-ani-de-la-casatorie-sotia-unui-milionar-gorjean-da-cartile-pe-fata-pe-el-l-am-vrut-si-am-sacrificat-tot-si-nu-am-gresit/

RECLAMĂ
Articolul precedentFiul unui fost șef din CEO, prins cu substanțe susceptibile de a fi psihoactive în mașină. Tânărul a ieșit pozitiv la Drugtest
Articolul următorPoze cu momentul în care Olguța Berbec și-a întâlnit soțul. „Te iubesc fără greșeală! De zece ani!“