Acasă STIRI SPORTIVE Universitatea Craiova – Unirea Slobozia, ora 21:00. Costel Gâlcă nu mai...

Universitatea Craiova – Unirea Slobozia, ora 21:00. Costel Gâlcă nu mai acceptă pași greșiți

61
0

Universitatea Craiova va primi vizita Unirii Slobozia, luni, 30 septembrie, de la ora 21:00, într-un duel care va conta pentru etapa a 11-a din SuperLigă.

RECLAMĂ

Confruntarea dintre cele două echipe va putea fi urmărită în direct pe Digi Sport 1. De asemenea, abonații Digi România vor mai putea urmări partida pe site-ul digisport.ro, dar și în aplicația Digi Sport.

Universitatea Craiova – Unirea Slobozia, LIVE VIDEO, 21:00, Digi Sport 1. Trupa lui Gâlcă nu a mai câștigat de 4 etape

Duelul de pe ”Ion Oblemenco” este ultimul din cadrul etapei a 11-a din SuperLiga României. Oltenii ocupă locul 5, cu 16 puncte acumulate până în prezent, în timp ce Unirea Slobozia este pe locul 14, cu 11 puncte.

Universitatea Craiova are ocazia de a urca pe locul al doilea în SuperLigă, dacă îi învinge pe oaspeți. Totuși, trupa din Bănie nu traversează o formă de joc foarte bună, după ce în ultimele 4 etape a obținut doar două puncte, în remizele cu ”U” Cluj și Rapid, ambele terminate cu același scor, 1-1.Costel Gâlcă nu mai acceptă pași greșiți și vrea să obțină toate punctele din confruntarea cu echipa lui Adrian Mihalcea.

De partea cealaltă, Unirea Slobozia vine după înfrângerea cu Rapid, din etapa precedentă, când a cedat cu scorul de 1-2 în fața propriilor suporteri.

În cazul unui eventual succes împotriva trupei condusă de Costel Gâlcă, oaspeții ar acumula 14 puncte și ar părăsi ultimele locuri din clasament.

Universitatea Craiova – Unirea Slobozia, LIVE VIDEO, 21:00, Digi Sport 1. Echipele probabile

  • Universitatea Craiova: Popescu – Căpățână, Maldonado, Badelj, Bancu – Oshima, Screciu, Mitriță – Bană, Koljic, Ivan
  • Unirea Slobozia: Rusu – Madina, Antoche, Pospelov, Șerbănică – Pacionel, Perianu, Aganovic, Camara – Afalna, Purece
  • sursa:https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1/universitatea-craiova-unirea-slobozia-live-video-2100-digi-sport-1-costel-galca-nu-mai-accepta-pasi-gresiti-3196063

RECLAMĂ
Articolul precedentFost fotbalist din Serie A, găsit mort în camera de hotel după o petrecere cu prietenii. Avea o rană la cap, dar cauzele morţii sunt încă neclare
Articolul următorStare alertă în România! DSU a activat planul împotriva dezastrului anunțat de ANM